Etrafımdaki insanların birtakımı neden sessiz asosyal olmami savunuyorlar?

Reaksiyon skoru
190
18 yaşındayim siz yasadinizmi bilmiyorum. Böyle çocuğunu kisitlamayan ailelerde benim gibi asosyal birini vb. Gordugunde "neden kendi zarar veriyorsun"
Yalniz yasayamazsin" gibisinden (dogru) düşünceleri oluyor.
Ancak bu asiri muhafazakar, kişilerin bana yaptigi yorumlar hep şöyleydi. Onlar yaramaz bozuk, sen ne güzel efendisin... Derlerdi. Ozellikle sohbet ettigimiz zamanlarda bir konu acildı...
Gezme tozma olaylari.... "Hayatımda hiç şehir disina cikmadım" demistim.
Kadında bana "herkes gitcek diye birsey yok, sükür ediceksin."
Gibisinden birsey demisti.
Genel olarak "kimse kimse ile konusmak istemez tek basina kafan rahat olur" kafasındalar. seküler ailelere laf ediyordum sürekli.
Ama galiba öyle bir ailenin onayini almam lazım bu konularda :D

asosyallik de değil, sosyallikte degil. başın derde girdiğinde alo diyecek kadar real, canın sıkıldığında dertleşecek kadar sanal arkadaşın olsun yeter. esnaf çocuğuysan bi şekil halloluyor zaten.

komple bilgisayar başına da gömülme. asker eğlencesi yapamayacak hale gelme. 3 5 arkadaşın olsun 300 500 tanıdığın olsun. hiç olmazsa selam ver geç. gözü kara dostların olsun. onlar seni korusun. sende onları koru.

asosyallik de değil, sosyallikte degil. başın derde girdiğinde alo diyecek kadar real, canın sıkıldığında dertleşecek kadar sanal arkadaşın olsun yeter. esnaf çocuğuysan bi şekil halloluyor zaten.

komple bilgisayar başına da gömülme. asker eğlencesi yapamayacak hale gelme. 3 5 arkadaşın olsun 300 500 tanıdığın olsun. hiç olmazsa selam ver geç. gözü kara dostların olsun. onlar seni korusun. sende onları koru.
Kanka 300 500 tanıdık ne demek şu hayatta samimi olduğum bir selam verdiğim 50 100 kişi felan vardır

Bizde yokluktan gezemezdik. Şimdi çok şükür var ama gezmemek içimize işlemiş. Nasıl yapılır edilir insan soğuyor trafik ve süreyi hesaplayınca. Aile tutumları çok önemli maalesef. Ve insan zor değişen bir varlık. Allah yardımcın olsun.

Kanka 300 500 tanıdık ne demek şu hayatta samimi olduğum bir selam verdiğim 50 100 kişi felan vardır
oldumu oluyor zaten usta. samimiyet derecesine gorusur tabi de herkesi de tamamen hayatina sokma. bi yerlerde dursunlar. lazim olursa iyi olur. belkide biz esnaf oldugumuzdan basit geliyo

Geri