Neler Yeni

Çözüldü✓ ets 2 ana menüdeyken yüksek fan hızı

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
iyi forumlar ets 2 oynar iken oyunda fan sesi yok ama menüye gelince fan sesi acayip ses çıkartıyor çok hızlı dönüyormuş gibi ses çıkartıyor sorun nedir 2 gün önce temizledim hala ses aşırı dereceden fazla ama oyunu oynarken ses yok bazen garip ses çıkartıyor çözümü nedir

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
iyi forumlar ets 2 oynar iken oyunda fan sesi yok ama menüye gelince fan sesi acayip ses çıkartıyor çok hızlı dönüyormuş gibi ses çıkartıyor sorun nedir 2 gün önce temizledim hala ses aşırı dereceden fazla ama oyunu oynarken ses yok bazen garip ses çıkartıyor çözümü nedir
fps sınırı yoksa ana menüde çok fazla fps veriyor o yüzden sıkıntı yaratıyor o yüzden benim kartta coil whine var çok fena ses çıkartıyordu o yüzden fpsyi 60a sabitledim (freesync açtım yani)

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps sınırı yoksa ana menüde çok fazla fps veriyor o yüzden sıkıntı yaratıyor o yüzden benim kartta coil whine var çok fena ses çıkartıyordu o yüzden fpsyi 60a sabitledim (freesync açtım yani)
olabilir çünkü menüde fps 600 kadar çıkıyor fps sınırlayıcıyı aktif ediyim bakalım ne olacak .coil whine dedigin nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sıcaklıklar kaç
normal sıcaklıkta 50 60 derece gibi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
olabilir çünkü menüde fps 600 kadar çıkıyor fps sınırlayıcıyı aktif ediyim bakalım ne olacak .coil whine dedigin nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:

normal sıcaklıkta 50 60 derece gibi
elektrik sesi gibi cızzzz sesi geliyor kulaklık takınca rahatsız etmiyor ama yoksa baya rahatsız edici olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,914
Üyeler
164,748
Son üye
Emo35
Top Bottom