Neler Yeni

Ets 2 De Siyah Ekran Verip Oyun Çökmesi

Amelles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Acar
Selamlar,
Ben önceden ets 2 ye kişiye özel dorseler gelmeden önce oyunu oynayabiliyordum hatta online de bile az kassada düşük ayarlarda oynayabiliyordum. Bu günlerde tekrar oynamak istediğimde oyunu açıyorum yeni bir profil açtıydım ilk garajımın nerede olduğunu seçtiğimde beni eğitime yollarkenki yükleme ekranında biraz yüklenince ekran siyah olup atıyor ne yaparsam yapıyım çözünürlüğüde en düşüğe çekmeme rağmen hep aynı yerde siyah ekran verip attıydı.

Ekran kartım gt130m eski oldğu çin de atabilir ama daha önceden oynayabiliyordum ve isternette araştırma yaptığım zaman minumum sistem gereksinimlerinde ekran kartım karşılıyor.

Bu arada not düşmek istiyorum msı after burnerde ekran kartımın islemci hızı 600 mhz bellek hızı 399 mhz oyuna girip beni oyundan attığında 600 mhz 400 mhz e düşüyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece hep 400 mhz de takılı kalıyor.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekran kartın en yeni sürüme uyum sağlamıyor. Directx 11 var mı o kartta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın en yeni sürüme uyum sağlamıyor. Directx 11 var mı o kartta kütüphaneden başlatmak isterken oyunu çıkan farklı seçenekleri seç.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,492
İsim
Mert Can Ergün
directx 11 e geçtiler directx 9 mu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular