Ets 2 de sür kısmına bastığımda oyundan atıyor

GeZgiN

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar elimde eski bir bilgisayar vardı ssd taktım oyun indirdim fakat ets yi ne korsan nede steam üzerinden açıyor ya haritada şehir seçtikten sonra yada girdikten sonra sürüşe geçerken atıyor. Uzun yıllar ets oynadım böyle bir şey ilk defa başıma geliyor
Sistem özellikleri:
İntel core 2 duo e7400
Gt9600
3 gb DDR2 1333 mhz

Arkadaşlar elimde eski bir bilgisayar vardı ssd taktım oyun indirdim fakat ets yi ne korsan nede steam üzerinden açıyor ya haritada şehir seçtikten sonra yada girdikten sonra sürüşe geçerken atıyor. Uzun yıllar ets oynadım böyle bir şey ilk defa başıma geliyor
Sistem özellikleri:
İntel core 2 duo e7400
Gt9600
3 gb DDR2 1333 mhz
dosya bütünlüğü doğrula

Sistem özellikleri:
İntel core 2 duo e7400
Gt9600
3 gb DDR2 1333 mhz
eğer direksiyon seti kullanıyor iseniz direksiyon titreşimi diye bir ayar var onu kapatıp sür e basın benim çok eski bir logitech direksiyon setim vardı aynı sorunu bu yolla çözmüştüm.

eğer direksiyon seti kullanıyor iseniz direksiyon titreşimi diye bir ayar var onu kapatıp sür e basın benim çok eski bir logitech direksiyon setim vardı aynı sorunu bu yolla çözmüştüm.
Yok düz giriyorum ama yine atıyor

Yok düz giriyorum ama yine atıyor
Oyunu tamamen kaldırıp (belgeler vs. dahil) yeniden bir deneyin. Format atın diyeceğim bütün kayıtların silinmesi için ama gerek olmaz herhalde.

Geri