Gerek yok hem korsan hem orijinalde sorunlar var silip tekrar indirecen save gidecek sorunlarla tekrar uğraşacaksın ama ets2 de dlc'siz zevkli değil cidden. Özellikle Scandinavia olmadan
Gerek yok hem korsan hem orijinalde sorunlar var silip tekrar indirecen save gidecek sorunlarla tekrar uğraşacaksın ama ets2 de dlc'siz zevkli değil cidden. Özellikle Scandinavia olmadan
Euro Truck Simulator 2 yazarsan hepsi çıkar. Bazı DLC'ler olmadan oyun çabuk sıkıyor. Bilmiyorum diğerlerinde nasıl ama ben Ets başladım mı uzun saatler gömer uzun zaman sonra geri dönerim. Kışın 100 saat gömdüm sonra saldım.
İllaki Ets alacaksan ve uzun zaman gömmek istersen Essentials paketini al. Going East pek iyi harita DLC'si değildir çünkü ilk harita DLC'siydi ama oynanır farklı yerleri de görmüş olursun. Onun dışında pakette Scandinavia, Kabin aksesuarları ve lastik paketi var bunlar baya oyun zevkini arttırır. Daha sonradan DLC almak istersen en sevdiğim 2. harita DLC'si Beyond the Baltic Sea çok güzel yolları vardır. Scandinavia ile de yakın olduğundan hep orada zaman geçirirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Simülasyon kafasında başka oyun istersen Farming Simulator 17 alabilirsin ucuz ve çok fazla mod var ben fs17 ve Fs19 çok kısa dönemde +100 saat gömmüştüm. Biraz karışık ama ben sevdiğim kanallardan izleye izleye öğrendim. Fs19 almak istersen en son Etail'de 75 liraydı.