erayisteya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 315
Merhabalar, Ets 2'de Roextended modunu aktifleştirince oyun çöküyor(diğer bazı modlardada oluyor). Nasıl çözebilirim?
kanka çakışan modlar vardır ondan çöküyordur muhtemelen, bendede mesela otobüs modu ve harita modu var ama haritayı etkinleştirince çöküyorMerhabalar, Ets 2'de Roextended modunu aktifleştirince oyun çöküyor(diğer bazı modlardada oluyor). Nasıl çözebilirim?
Yeni profildede aynı, ets yi sil yükle yapiyorum.kanka çakışan modlar vardır ondan çöküyordur muhtemelen, bendede mesela otobüs modu ve harita modu var ama haritayı etkinleştirince çöküyor
Gerek yok muhtemelen aynı hata devam edicekYeni profildede aynı, ets yi sil yükle yapiyorum.
Devam ediyor hiçbir başka mod olmamasına rağmen, herhalde bilgisayar ile ilgili başka modlardada yaşiyorum bunu.Gerek yok muhtemelen aynı hata devam edicek
O kadarını bilemiyorum hocamDevam ediyor hiçbir başka mod olmamasına rağmen, herhalde bilgisayar ile ilgili başka modlardada yaşiyorum bunu.
Merhabalar, Ets 2'de Roextended modunu aktifleştirince oyun çöküyor(diğer bazı modlardada oluyor). Nasıl çözebilirim?
Hocam nasıl kuracağımı zaten biliyordum, doğru kurulum yapmama rağmen çöküyordu. Birde yanıtı biraz geç vermişsiniz.Oyun sürümün yeterli olmayabilir. Ya da, yanlış kurulum yapmış olabilirsin. Bak burada temiz kurulumun nasıl yapılacağını anlatmışlar: Ets 2 mod yükleme