Yardım ets 2 profiller çok geç yükleniyor!

john

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
623
oyuna girerken hani 2 tane açılım şeylerini geçtikten sonra 1dk veya 40 sn orda profilleri bekliyorum o ekranda mesela oyun içindeykende pofil değiştirmeye kalksam aynı şey ilk açıldığında olmuyor sadece bu olay ben bi ara kodlu profilleri kullanırken başladı pc ye format attım ama geçmedi dosyaları sildim profilleri felan gene aynı cloud a yüklü profilim ondanda şüphe ediyorum belki o yüzden dir diye ama napabilirimki lütfen bilen varsa çözümünü yardımlarınızı bekliyorum

Ets2 işte eski oyundan ne beklenirki. Mod kullanımı, çalışan, çekici, dorse sayısı hepsi birer etken.

ya aga önceden değildi böyle ya dediğim gibi ben hazır bulduğum save leri kullanırken başladı bu hata nasıl çözücem :/

ya aga önceden değildi böyle ya dediğim gibi ben hazır bulduğum save leri kullanırken başladı bu hata nasıl çözücem :/
Hazır saveler öyle. Kodlu tır çok olduğu için uzun sürüyor yüklemesi.

hazır saveler uzun yükleniyor atsde öyle çok kod olmadığı için orda daha hızlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama format attım pc ye o save lerde gitti hala aynı sorun sıkıntı orda
Ets optimizasyonundan kaynaklıdır

oyuna girerken hani 2 tane açılım şeylerini geçtikten sonra 1dk veya 40 sn orda profilleri bekliyorum o ekranda mesela oyun içindeykende pofil değiştirmeye kalksam aynı şey ilk açıldığında olmuyor sadece bu olay ben bi ara kodlu profilleri kullanırken başladı pc ye format attım ama geçmedi dosyaları sildim profilleri felan gene aynı cloud a yüklü profilim ondanda şüphe ediyorum belki o yüzden dir diye ama napabilirimki lütfen bilen varsa çözümünü yardımlarınızı bekliyorum
Hiç alakası yok artık ets sürümü arttıkça bu olay artmaya devam edecek alışacaksın yapacak bir şey yok. Diğer türlü olarak oyun hdd kurulusa ssd al ya da bir tane ssd al o yüzden de oluyordur. Ama oyun zaten yavaş açılıyor. Hdd de ken 3 dakika bekliyordum.

ya bunun illaki bi çözümü vardır ama ya :/ komple herşeyi sildim yükledim :/

• Üzgün
Reaksiyonlar: john
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,587
Üyeler
189,635
Son üye
bilisimbil