ETS 2 public beta

ErenAltun

80+
Reaksiyon skoru
44
Arkadaşlar ets 2 public betayı yükledim ben baktım nasıl felan diye sonra online girmeye çalıştım girilmedi tabii yeniden eski sürüme dönünce giriliyor artık online oyuna girdim 4 tane kayıda girilmiyor kayıtlara ulaşmak için oyunun son sürümünü yükle gibi bişey diyor o kayıtlarda son kayıt ettiğim veriler 1 milyon 700 bin küsür param vardı şuan eski bi kayıta girdiğim için (mecbur) param 140 bin küsür emek vermiştim baya o eski kayıtlara nasıl giricem bi yardım edin :) şimdiden teşekkürler

Kardeşim klasik ets sorunsallarından biri tekrar son sürüme geçtiğinde düzelir üstüne kayıt eklemiş kendi fakat düzelmeme imkanı da var benden söylemesi ben çok yaşadım aynı tekrar kendime save bulup kurdum

Kardeşim klasik ets sorunsallarından biri tekrar son sürüme geçtiğinde düzelir üstüne kayıt eklemiş kendi fakat düzelmeme imkanı da var benden söylemesi ben çok yaşadım aynı tekrar kendime save bulup kurdum
son sürüme geçtim düzeldi gibi bişey param biraz azalmış,galiba yine eski bi kayıta girdim ama yapacak bişey yok en yeni kayıt bu şuan da online giremiyorum o sıkıntı :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,951
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri