Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Linç yedinBaşka yolu yok. 1 ay paşa paşa bekleyecen.
Linç yedinBaşka yolu yok. 1 ay paşa paşa bekleyecen.
evet sarı tır benim duramadağım için kendimi sola attım adam da bwzinleğe döndü o yüzden de kaza olduMaalesef beklemek zorundasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok hızlısın sanırım sarı tır sensin, ben olsam 1 ay değil de 1 hafta ban atardım.
Hiç de boş bir ban değilmiş.
bu yüzden banlanmışım
Ama bence 1 ay fazla ben olsam 1 hafta atardım banıHiç de boş bir ban değilmiş.
evet sarı tır benim duramadağım için kendimi sola attım adam da bwzinleğe döndü o yüzden de kaza olduHiç de boş bir ban değilmiş.
Belki daha önce de ban yemiştir.Ama bence 1 ay fazla ben olsam 1 hafta atardım banı
Linç mi yedim? Ne için?Linç yedinAlıntıyı görüntüle
Az önceki adam paşa paşa bekleyeceksin dediği için konu sahibi daha nazik ol demişti o yüzdenLinç mi yedim? Ne için?
Doğru paşa paşa ne, çok kabayım, bir daha olmaz.Az önceki adam paşa paşa bekleyeceksin dediği için konu sahibi daha nazik ol demişti o yüzden
Kaba değil işte o yüzden öyle dedimDoğru paşa paşa ne çok kaba bir daha olmasın.
Haklı bir ban 100 den fazla kişiyi banlattım oyunda.
bu yüzden banlanmışım
hakketmisin adama çarpmadan geçseydi hiç bir şey olmacaktı farklı hesaptan oyunu yeniden satın alıp yeni den kayıt olucaksın
bu yüzden banlanmışım
Bekleyeceksinets 2 1 aylık ban yedim yanlış sollamadan aslında kimseye zarar vermedim kendim takla attım sonra hemen f7 çektim zaten ama 1 aylık ban atmışlar çözümü yokmu bunun yeni hesap açma vs