Neler Yeni

Yardım ETS de online oynamayı düşünüyorum

ghosty19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
Bütçe
55000
Öncelikle herkese iyi akşamlar yakında bilgasayar Alacam daha çok valorant ETS 2 ve robloxda oyun kurmak için ugrasacam ama hangi işlemciyi alsam diye arada kaldım ETS mobile oynayacağım için + oyun proglamlamayi düşündüğüm için Intel 13600k-14600k düşünüyorum ama FPS oyunlarida çok sevdiğim için Ryzen 7 7800x3d arasında çok kaldım daha PC almadim yakında almayı düşünüyorum o yüzden size sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle herkese iyi akşamlar yakında bilgasayar Alacam daha çok valorant ETS 2 ve robloxda oyun kurmak için ugrasacam ama hangi işlemciyi alsam diye arada kaldım ETS mobile oynayacağım için + oyun proglamlamayi düşündüğüm için Intel 13600k-14600k düşünüyorum ama FPS oyunlarida çok sevdiğim için Ryzen 7 7800x3d arasında çok kaldım daha PC almadim yakında almayı düşünüyorum o yüzden size sormak istedim
İntelin cekirdekleri daha fazla ama ryzeninde daha fazla l3 belleği olduğu için kararsızım

Kanicry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Eren
benim tercihim amd ayriyetten bir an önce aliniz hocam fenasal zam lar geliyor
köprülere geldi
benzin tarafında geliyor
gemi zamlarıda var
fena artacaklar 🥲

ghosty19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim tercihim amd ayriyetten bir an önce aliniz hocam fenasal zam lar geliyor
köprülere geldi
benzin tarafında geliyor
gemi zamlarıda var
fena artacaklar 🥲
Hocam haklısınız 4070 super full beyaz sistem toplamayi düşünüyorum iki işlemci arasında kaldım 2sinide secsem 55k larda oluyor 13600k da 24 çekirdek var ama 77800x3d de de 8 çekirdek var daha çok ETS maden yolunda ve oyun kurmakla uğraşmak istiyorum o yüzden kararsızım

Kanicry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Eren
benimki galiba amd fanboy luğu
amd işlemci oyunlarda daha fazla performans veriyor
intel daha çok program ve server ağırlıklı
benim görüşüme göre böyle
iki işlemcide çok güçlü olduğu için sıkıntı çıkarmazlar size amd daha mantıklı bence
roblox studio dada bu sistemle isterseniz gta gibi oyun yapın hiçbir şey olmaz

ghosty19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o zaman i5 13600K bana daha mantıklı gibi geldi çünkü valorantta bile rahat 400-500 FPS verir Intel 13600k ya çünkü dediğim gibi robloxda güzel bir oyun kurmak gibi bir hedefim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,566
Üyeler
169,306
Son üye
Tarhunz
Top Bottom