Neler Yeni

Ets oynarken ekran karti patlicak

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Görkem
Ets oynuyorum 4060ti olmasina ragmen ekran karti fanları aşırı derecede hızlı dönüp ses cikariyor oyun acikken normalmi lazer sesi gibi ses geliyo

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
O ince sesi bende duydum rx6600 ama saniyelik oluyor yani 5 saniye felan

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Ets oynuyorum 4060ti olmasina ragmen ekran karti fanları aşırı derecede hızlı dönüp ses cikariyor oyun acikken normalmi lazer sesi gibi ses geliyo
ufterburner ile bir değerleri çek at bize

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sıcaklık normalse bir şey olmaz ayrıca ayarı yapılmamış olabilir.
Üretici markanın uygulaması varsa oradan bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
hangi model birde sıcaklık kaç derece

JackieTR

80+ Bronze
Şu oyunu 2017 den beri oynuyorum bir de steam de tanışmadan önce oynamaya başlamıştım farklı korsan sürümlerle. O zaman dan bu zamana hala optimize sorunları var. Hiç bir oyun da şu power dan gelen ses artık ne deniyorsa o yok ama ets girince o ses geliyor. Yapacak bir şey yok MSFS 2020 de bile tık etmeyen 1660 sistemim ets2 de tıkanıyor. 50fps dolanıyorum sıcaklık max 75-80 derece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Görkem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
ufterburner ile bir değerleri çek at bize
Bekle atiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran karti yanacak aw yeni aldim daha

Şu oyunu 2017 den beri oynuyorum bir de steam de tanışmadan önce oynamaya başlamıştım farklı korsan sürümlerle. O zaman dan bu zamana hala optimize sorunları var. Hiç bir oyun da şu power dan gelen ses artık ne deniyorsa o yok ama ets girince o ses geliyor. Yapacak bir şey yok MSFS 2020 de bile tık etmeyen 1660 sistemim ets2 de tıkanıyor. 50fps dolanıyorum sıcaklık max 75-80 derece.
61 derece sıcaklık full grafikler fps sorunu yok gayet akıcı

Son düzenleme:

JackieTR

80+ Bronze
Bekle atiyom

Ekran karti yanacak aw yeni aldim daha

61 derece sıcaklık full grafikler fps sorunu yok gayet akıcı
Bu durumu sadece ets2 de yapıyorsa fazla takılma derim oyun dediğim gibi bir sürü sorunu var ilk başta optimize sorunlu oyun ekran kartın dan mı yiyor işlemciden mi belli değil çok karmaşık alt yapısı var. Artık araştırmayı bıraktım oynuyorum geçiyorum kulaklığı takıyorum duymazdan geliyorum sadece ets de yaptığını bildiğim için.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Len olum ekran kartının yanacağı falan yok menüde +1000 FPS aldığın için coil whine yapıyor. FPS'i sınırla az söz dinle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom