Doğru söylüyorsunuz fakat alınca problem çıkarmayacak bir şey arıyorum en azından çok Hor kullanılmamış olsun istiyorum fakat bulmak çok zor.Hocam DFGT çok eskidi temizini bulmak cidden zordur ne kadar temiz de olsa eskidi artik
Et tabikideArkadaşlar ben 32 TL’ye aldım ama iade talebi oluşturdum. İptal edeyim mi?
Hocam edin bence dursun hesapta iyi fiyata almışssınız.Arkadaşlar ben 32 TL’ye aldım ama iade talebi oluşturdum. İptal edeyim mi?
Et tabikide
İptal ettim. Sağ olun.Hocam edin bence dursun hesapta iyi fiyata almışssınız.
Somhaster reyiz ya dc gel15 lirayken alan ben:
belliydi zam geleceği hiç kur zam mı gelmemiştiAlıntıyı görüntüleSave 75% on Euro Truck Simulator 2 on Steam
Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
Gelmişti, 40 TL'dan 150'ye çıkarmışlardı.belliydi zam geleceği hiç kur zam mı gelmemişti
o kur zam mı değildi globalde oyun fiyatı 10 dolardan 20 dolara çıkmıştı o yüzden zamlanmıştıGelmişti, 40 TL'dan 150'ye çıkarmışlardı.
300 fazla bence 200 olmalıydı, 270 TL map için fazla
İnsanın uykusunu getiriyorÇok sıkıcı oyun zaten pek umrumda değil.