🔥İndirim Forza Horizon 4 Steam'de (135,33 TL)

eravinn

80+
Reaksiyon skoru
67
Oyun 15 Aralıkta mağazalardan kaldırılacak kütüphanemde bulunsun oynarım diyen varsa iyi fiyat.
FH5'e sahipseniz bile İngiltere haritasında turlamak keyif verecektir diye düşünüyorum.
Ayrıca Ultimate versiyonu almak isteyenler 216,73 TL'ye satın alabilir.

İlk çıktığı zamanlardan bu yana oynarım. Mekanikler, araç sayısı ve fiyatı ile kesinlikle değer. Ultimate paketi alıp offline süresinde daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Hazine adasında epey drift sever dostlarımız şu an online. 😎

Forzaya başlayacak dostlara naçizane tavsiyem araçlara para vermeyin. Çarklar ve görevler ile epey aracınız olacak. Kalan araçları paranız olunca toplarsınız.

450 saat fh5'im var alayimmi degermi

Oyun 15 Aralıkta mağazalardan kaldırılacak kütüphanemde bulunsun oynarım diyen varsa iyi fiyat.
FH5'e sahipseniz bile İngiltere haritasında turlamak keyif verecektir diye düşünüyorum.
Ayrıca Ultimate versiyonu almak isteyenler 216,73 TL'ye satın alabilir.

Kapanmıcakmıydı bu oyun ?

Dediğim gibi 15 Aralıkta satışdan kaldırılacak fakat kütüphanenizde olduğu sürece oynarsınız. (Online sunucuları da satışı bittikten bir süre sonra kapanacaktır fakat offline modda takılabilirsiniz.)

kapanmak diye bir şey olur mu hiç? Başka bir şey vardı ama kapanma falan yok alan oynar istediği gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tüm dlcleriyle beraber 100 liraya almıştım geçen sene, direksiyon seti olmadan çok sarmıyor ama her türlü güzel

kapanmak diye bir şey olur mu hiç? Başka bir şey vardı ama kapanma falan yok alan oynar istediği gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tüm dlcleriyle beraber 100 liraya almıştım geçen sene, direksiyon seti olmadan çok sarmıyor ama her türlü güzel
Oyunun satışı kalkıcak ve online sunucuları kapatılcaktı duyuru yapıldı onu diyorum.

Oyunun satışı kalkıcak ve online sunucuları kapatılcaktı duyuru yapıldı onu diyorum.
Arkadaşlarınla birlikte oynamaya devam edebileceksin. Online komple kapanmayacak.

güzel ancak forza 5 varken oynanmaz sırf ucuz diye alınabilir tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,046
Üyeler
174,050
Son üye
asminozel
Geri