Sadece Ben
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
Katkıları neler ?Ben Ultimate alma taraftarıyım indirimsiz Standart parasına alıyosun ve baya one gecırıyor senı
Katkıları neler ?Ben Ultimate alma taraftarıyım indirimsiz Standart parasına alıyosun ve baya one gecırıyor senı
Steam adamdırUltimate paketin artı yönü çok fazla, araba vs.
Microsoft Store dan alayım diyorum çok pahalıya geliyor.
Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.Katkıları neler ?
Oyunu bilmediğim için hicbir şey anlamadım ama kulağa çok havalı ve iyi geldiSteam adamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.
Car Pass yanı Royale pass gıbı , Araç paketlerı : Formula Drift Arabası Paketi Modifiyeli sadece Drift için yapılan araçları veriyor , Best of Bond Araç Paketi : James Bondun araçlarını veriyor içinde eski model ve yeni model araçlar var , VIP Üyelik , Servet Adası normal yarışlara nazaran daha fazla odul varıyor sanırım , LEGO® Speed Champions lego mekanı ve Lego arabalarıOyunu bilmediğim için hicbir şey anlamadım ama kulağa çok havalı ve iyi geldiYarın alırım inşallah. Sistem gelince güzelce oynarım inşallah.
Oo çok iyiymiş. Teşekkürler hocam.Car Pass yanı Royale pass gıbı , Araç paketlerı : Formula Drift Arabası Paketi Modifiyeli sadece Drift için yapılan araçları veriyor , Best of Bond Araç Paketi : James Bondun araçlarını veriyor içinde eski model ve yeni model araçlar var , VIP Üyelik , Servet Adası normal yarışlara nazaran daha fazla odul varıyor sanırım , LEGO® Speed Champions lego mekanı ve Lego arabaları
Yok hocam anladım. Güzelce anlatmışsınız. Teşekkürler. Olmadı oyunu alınca daha fazla detay için bakarım.Hala anlamadıysan **Kadran Adam** Youtube Kanalını incele FH4 ve FH5 e dair herşeyi detaylı şekilde anlatır