RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,371
aynısını arıyorumSürüm Yükseltmesi yapılamıyor mu? Alırken ultimateyi almadığıma pişmanım şimdi almak istiyorum
aynısını arıyorumSürüm Yükseltmesi yapılamıyor mu? Alırken ultimateyi almadığıma pişmanım şimdi almak istiyorum
Forza 5 de iyi düşmüş normalde 239 a düşüyorduForza Horizon 4 Steam’de baya bi indirime girmiş isteyen alabilir. Ben Ultimate Edition tavsiye ederim o da 52₺.
![]()
Forza Horizon 4 on Steam
Dynamic seasons change everything at the world’s greatest automotive festival. Go it alone or team up with others to explore beautiful and historic Britain in a shared open world.store.steampowered.com
Forza Horizon 5 isteyenler için o da ufaktan bir indirimde 299₺‘den 209 ₺’ye düşmüş.
![]()
Forza Horizon 5 on Steam
Explore the vibrant open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in the world’s greatest cars.store.steampowered.com
Ets 2 yi aldinmiG29 aldığım hafta bütün Sim/racing oyunlarının indirime girmesi, son 5 yılın en güzel haftasını geçiriyorum sanırım![]()
Onu almadım daha indirimi var mı ki?Ets 2 yi aldinmi
Yok gecen vardi da aldiniz sandim hocamOnu almadım daha indirimi var mı ki?
Kaçırdım o zamanYok gecen vardi da aldiniz sandim hocam
Acikcasi benim fikrim deger cunku oyunlar ne kadar oldu goruyoruz ve ets uzunca bir sure cok uyguna satildi simdi cikinca goz alisamiyor ama simülasyon oyunu oldugu icin daha az bi kitleye hitabediyor, ben severek oynuyorum alirsaniz beraber takiliriz bende de direksiyon seti varKaçırdım o zamanŞuan alınmaz ama 149 lira ets2'ye gör tuzlu bence
![]()
Şuan assetto corsa'ya alışmaya çalışıyorum daha sırada dirt serisi ve forza horizon 4 varAcikcasi benim fikrim deger cunku oyunlar ne kadar oldu goruyoruz ve ets uzunca bir sure cok uyguna satildi simdi cikinca goz alisamiyor ama simülasyon oyunu oldugu icin daha az bi kitleye hitabediyor, ben severek oynuyorum alirsaniz beraber takiliriz bende de direksiyon seti var
Alisirsaniz haber verin hocam indirimdeyken bi heves aldim oynayamadim onu beceremedimŞuan assetto corsa'ya alışmaya
Bu gamepad ile daha iyi olur benceforza horizon 4
Rica ederim hocam iyi forumlarteklifiniz için de çok teşekkür ediyorum almaya karar verirsem
3 Gündür assetto'da ayarlar için uğraşıyorum dün gece kendi optimum ayarımı buldum şuan oyun yağ gibi akıyorAlisirsaniz haber verin hocam indirimdeyken bi heves aldim oynayamadim onu beceremedim
Bu gamepad ile daha iyi olur bence
Rica ederim hocam iyi forumlar
Sevindim hocam valla3 Gündür assetto'da ayarlar için uğraşıyorum dün gece kendi optimum ayarımı buldum şuan oyun yağ gibi akıyor![]()