Neler Yeni

Ets2 Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea alınır mı??

Starlex

80+ Silver

Starlex

80+ Silver
Var zaten bf de şuan ets sarmıyor yollar çok aşırı düzgün peki ets nin kendi haritasında en engebeli yol nerede
O zaman alabilirsiniz hocam road the black sea haritasının karadenizi iyidir istanbul 10/10 olafak gerçekçi yapmılar diyorlardı denemekte lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
O zaman alabilirsiniz hocam road the black sea haritasının karadenizi iyidir istanbul 10/10 olafak gerçekçi yapmılar diyorlardı denemekte lazım
Hocam peki kavşak anlaminda Karadeniz yeterli mi sizce düz değil demi yollar Toprak yol varmı birde ? Bide kirgenesi önerdiler bana

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ
O diğer Dlc leri almayı unutma arkadaşlar demiş isimlerini unuttum bende var hepsi ara ara gıdıyorum oyunda vakit geçiriyorsun değer tabii ki ama oraya özel iş vs bulman lazım ve turkıye mapınde pek bir şey yok

Starlex

80+ Silver
Hocam peki kavşak anlaminda Karadeniz yeterli mi sizce düz değil demi yollar Toprak yol varmı birde ? Bide kirgenesi önerdiler bana
Toprak yolu bilmem ama düz olacağını sanmıyorum isterseniz road the black sea karadeniz i youtube de aratıp bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
O diğer Dlc leri almayı unutma arkadaşlar demiş isimlerini unuttum bende var hepsi ara ara gıdıyorum oyunda vakit geçiriyorsun değer tabii ki ama oraya özel iş vs bulman lazım ve turkıye mapınde pek bir şey yok
Hangi dlcler anlamadım? Birde pek bir şey yok derken? Karadeniz bölgesinde yollar kavşaklımı nasil toprak yol varmı? Sira sira cevap verirsen sevinirim

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Böyle kavşak çok olsun ama yinede 60 TL ye değermi going eastada 20 TL vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen aldı mı kanka map
Scandinavia en mantıklısı özellikle Oslo ve çevre şehirleri. Ben bugün ATS Northwest Bundle + birkaç kozmetik DLC'si aldım. Artık ETS2 salıyorum güzel yollardan yüzlerce defa gezmekten ve sürekli tekrar eden otoyollardan sıkıldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Scandinavia en mantıklısı özellikle Oslo ve çevre şehirleri. Ben bugün ATS Northwest Bundle + birkaç kozmetik DLC'si aldım. Artık ETS2 salıyorum güzel yollardan yüzlerce defa gezmekten ve sürekli tekrar eden otoyollardan sıkıldım.
Hocam kirgines diye bir harita önerdiler en zor harita oymuş

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Hocam kirgines diye bir harita önerdiler en zor harita oymuş
Hocam o Kirkenes. Kirkenes'te oynayabilmen için Promods kurmalısın. Promods ile oynaman için de tüm harita ek paketleri olmalı.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Usta ben almıştım black ses dlcsini ancak çok sıkıyo sadece 3 şehir var TR'den şimdi tüm DLC leri aldım 150 TL'ye türkiye modu yapıp otobüsle oynamak en iyisi 😄

Top Bottom