Starlex
80+ Silver
60tl ye battlefiel 1 alınır, değmezarkadaşlar türkiye haritası var diye alacağım sizce alınır mı?
60tl ye battlefiel 1 alınır, değmezarkadaşlar türkiye haritası var diye alacağım sizce alınır mı?
Var zaten bf de şuan ets sarmıyor yollar çok aşırı düzgün peki ets nin kendi haritasında en engebeli yol nerede60tl ye battlefiel 1 alınır, değmez
O zaman alabilirsiniz hocam road the black sea haritasının karadenizi iyidir istanbul 10/10 olafak gerçekçi yapmılar diyorlardı denemekte lazımVar zaten bf de şuan ets sarmıyor yollar çok aşırı düzgün peki ets nin kendi haritasında en engebeli yol nerede
Hocam peki kavşak anlaminda Karadeniz yeterli mi sizce düz değil demi yollar Toprak yol varmı birde ? Bide kirgenesi önerdiler banaO zaman alabilirsiniz hocam road the black sea haritasının karadenizi iyidir istanbul 10/10 olafak gerçekçi yapmılar diyorlardı denemekte lazım
Toprak yolu bilmem ama düz olacağını sanmıyorum isterseniz road the black sea karadeniz i youtube de aratıp bakabilirsinizHocam peki kavşak anlaminda Karadeniz yeterli mi sizce düz değil demi yollar Toprak yol varmı birde ? Bide kirgenesi önerdiler bana
Hangi dlcler anlamadım? Birde pek bir şey yok derken? Karadeniz bölgesinde yollar kavşaklımı nasil toprak yol varmı? Sira sira cevap verirsen sevinirimO diğer Dlc leri almayı unutma arkadaşlar demiş isimlerini unuttum bende var hepsi ara ara gıdıyorum oyunda vakit geçiriyorsun değer tabii ki ama oraya özel iş vs bulman lazım ve turkıye mapınde pek bir şey yok
Scandinavia en mantıklısı özellikle Oslo ve çevre şehirleri. Ben bugün ATS Northwest Bundle + birkaç kozmetik DLC'si aldım. Artık ETS2 salıyorum güzel yollardan yüzlerce defa gezmekten ve sürekli tekrar eden otoyollardan sıkıldım.Böyle kavşak çok olsun ama yinede 60 TL ye değermi going eastada 20 TL vermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen aldı mı kanka map
Hocam kirgines diye bir harita önerdiler en zor harita oymuşScandinavia en mantıklısı özellikle Oslo ve çevre şehirleri. Ben bugün ATS Northwest Bundle + birkaç kozmetik DLC'si aldım. Artık ETS2 salıyorum güzel yollardan yüzlerce defa gezmekten ve sürekli tekrar eden otoyollardan sıkıldım.
harita değil orası mapin bir yerinde olan kucuk bir yer zor falanda degılHocam kirgines diye bir harita önerdiler en zor harita oymuş
Hocam o Kirkenes. Kirkenes'te oynayabilmen için Promods kurmalısın. Promods ile oynaman için de tüm harita ek paketleri olmalı.Hocam kirgines diye bir harita önerdiler en zor harita oymuş