Yükleyin kasıyor mu?
Tamam yükleyebilirsiniz o zaman indirdiğiniz modları mod kısmına atıp modu çalıştırıp GeForce den girince olmuyormu?Evet normal pcde kasıyor
Kamyon, araba, amerikan tır modlarını sevemiyorum. Kamyon olacaksa çift dorse severim. Dış görünüştem daha çok kokpit önemli benim içinGüzel modlar .
Hiç denemedim. Denemek için ne zamanım var ne de PC'de yerTamam yükleyebilirsiniz o zaman indirdiğiniz modları mod kısmına atıp modu çalıştırıp GeForce den girince olmuyormu?
Peki o zaman tır modu olarak rjl modunu steamden abone olunuz bence en iyi tır modu bu ve daha fazla seçenek var normal Scania göreKamyon, araba, amerikan tır modlarını sevemiyorum. Kamyon olacaksa çift dorse severim. Dış görünüştem daha çok kokpit önemli benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç denemedim. Denemek için ne zamanım var ne de PC'de yer
Modifiye olarakNe katıyor baktım da aynı görünüyor oyundakiyle
Ben 180 tl ye almıştım 6 ay önce şimdi tekrar almak istiyorum fiyatlar şok etti beni resmen 3 aylık 270 tl olmuş nerdeyse %90 yükselmiş benim aldığım fiyata göre 200 tl güzelmiş alsam mi diye düşünüyorum yoksa indirim felan gelirmi tekrar gelcek dediler...Hiç sıkıntı olmuyor. Daha önceden 24 ve 35mbps ile de oynadım. Wi-Fi ile bağlanıyorum arada ince bir duvar var. Cihazın 5g desteği olursa çok fark ediyor. Benim 2.4 başka bi laptop daha var onda mesela geforce now ayarlarını 720p 60fps 25mbps ayarladığımda sıkıntı olmadı. (işlemcisi de bozuk). Yoksa gecikmesi oluyordu. Ama 5g destekleyen herhangi bir yeri bozuk olmayan telefonumda ve laptopta sıkıntısız en max mega ultra grafiklerde oynuyorum. 2 hafta sonra üyeliğim bitecek Hepsiburada'dan hep 200'e düşüyor 3 aylık oradan alırım
Belli tarihleri yok. Hepsiburada'da hep indirim görüyorum bir süredir görmüyorum onu daBen 180 TL ye almıştım 6 ay önce şimdi tekrar almak istiyorum fiyatlar şok etti beni resmen 3 aylık 270 TL olmuş nerdeyse %90 yükselmiş benim aldığım fiyata göre 200 TL güzelmiş alsam mi diye düşünüyorum yoksa indirim felan gelirmi tekrar gelcek dediler...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gfn ye indirimler ne zmn gelior ya