ETS2 MP açılmama sorunu

Reaksiyon skoru
2
Selam arkadaşlar.
bilgisayarıma ets2 yükledim ve mp girmek istiyorum fakat mpyi açınca fatal eror connot create temp crash log file hatası çıkıyor bazen ise siyah ekranta kalıyor
youtube den bütün videoları izledim fakat çözümü bulamadım lütfen yardımcı olun windows 7 kullanıyorum ekran kartı hd graphics 4000

Steamdan oyunun sürümünü düşürmen gerekir şuan MP hangi sürümde çalışıyor bilmiyorum ama çözüm bu şekilde.

Selam arkadaşlar.
bilgisayarıma ets2 yükledim ve mp girmek istiyorum fakat mpyi açınca fatal eror connot create temp crash log file hatası çıkıyor bazen ise siyah ekranta kalıyor
youtube den bütün videoları izledim fakat çözümü bulamadım lütfen yardımcı olun windows 7 kullanıyorum ekran kartı hd graphics 4000
windows 32 bitse açmaz 64 bite yükseltmen lzm :)

ETS 2 32 bit sistemler de de çalışıyor.

Belgelerim-TruckersMP klasörünü sil ve tekrar dene.

Oyunu onarmayı ve konuya mesaj yazan arkadaşımın belirttiği gibi çalıştırma seçeneklerinden mp ye uygun sürümü seç.

Selam arkadaşlar.
denedim olmadı
1-WIn + R tuşlarına basın ve '% programdata% yazın ve girin
2- TruckersMP klasörünü bul ve sil ordan
3-Ardından Denetim Masası'na gidin ve TruckersMP'yi kaldırın
4- Tekrardan yükleyin.

Geri