Neler Yeni

ETS'NİN KARŞISINA YENİ BİR RAKİP! ( Alaskan Road Truckers )

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yeni bir tır oyunu geliyor ve sadece tırın içinde bırakmıyor karakteri galiba direk açık dünyada karakter gezebiliyor araçtan inip bu çok güzel bir artı gibi geldi bana çok iyi şeyler yapılabilir ve rekabet her zaman iyidir fiyat konusundada umarım güzel bir fiyatan gelir.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,918
İsim
.
Yeni bir tır oyunu geliyor ve ets'den daha iyi olabiliceğini düşünüyorum çünkü sadece tırın içinde bırakmıyor karakteri galiba direk açık dünyada sanırım karakter gezebiliyor araçtan inip bu çok güzel bir artı gibi geldi bana çok iyi şeyler yapılabilir ve rekabet her zaman iyidir fiyat konusundada umarım güzel bir fiyatan gelir.

İmkanı yok ets den iyi olamaz

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Yeni bir tır oyunu geliyor ve ets'den daha iyi olabiliceğini düşünüyorum çünkü sadece tırın içinde bırakmıyor karakteri galiba direk açık dünyada karakter gezebiliyor araçtan inip bu çok güzel bir artı gibi geldi bana çok iyi şeyler yapılabilir ve rekabet her zaman iyidir fiyat konusundada umarım güzel bir fiyatan gelir.

eğer tırlar ve mekanikler ets gibi olursa yapıştırırım açık dünya mükemmel

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Yeni bir tır oyunu geliyor ve ets'den daha iyi olabiliceğini düşünüyorum çünkü sadece tırın içinde bırakmıyor karakteri galiba direk açık dünyada karakter gezebiliyor araçtan inip bu çok güzel bir artı gibi geldi bana çok iyi şeyler yapılabilir ve rekabet her zaman iyidir fiyat konusundada umarım güzel bir fiyatan gelir.

ETS çok geç gelişiyor iyi olur bu tutulursa

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

kaza grafikleri gerçekçi olursa mükemmel olur

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Oyun gameplay'i güzel geldi bana sadece grafik kalitesi biraz daha artsa daha iyi olabilir gibi.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Vallahi çıksın artık senelerdir ets2 nin kütüksü yapısıyla oynadık. Firma bir ton para kazandı hala ufak bir grup halinde dlc yapıyor. Promods ekibi bile onlardan iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi baktım da bu oyun tutmaz.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Vallahi çıksın artık senelerdir ets2 nin kütüksü yapısıyla oynadık. Firma bir ton para kazandı hala ufak bir grup halinde dlc yapıyor. Promods ekibi bile onlardan iyi.

Şimdi baktım da bu oyun tutmaz.
Neden tutmasın ki grafiği artırsınlar tutar bence

Bide direksiyon hissiyatı değişmeli yapmacık duruyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Diyarhan
Neden tutmasın ki grafiği artırsınlar tutar bence

Bide direksiyon hissiyatı değişmeli yapmacık duruyor.
Oyun direkt mobil oyun hissiyatı yarattı o konuda tutmaz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,811
İsim
MehmedVII

Yıllar önce Alaskan Truck Simulator için de öyle diyorlardı oyun çıktı bir şey yok.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Oyun direkt mobil oyun hissiyatı yarattı o konuda tutmaz.
Evet bendede oldu hata zuuks games'in yaptığı oyunlar gibi ama belli olmaz daha çıkmasına var belki bilgisayarda daha çok gelişir incelemeler gelince anlarız artık.

BabaVoss7

80+ Silver
Alaska olmasayfı belki. Map küçük olur herhalde ve çok dönüşlü olhr gibi. Düz yol ne kadar okur bilemedim. Adam akıklı bi rakip gelsede gelişse keşke. Adamlar teker seslerini on yıl sonra ekledi oyuna....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,017,899
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom