tartisilicak bi durum yok keyfine bak
tartisilicak bi durum yok keyfine bak
Doğru çoğu ülkenin ekonomisi çökerken nasıl oluyorsa hepsi çökerken Türk Lirası karşısında değerleniyor. Yazmış olduğunun cümlenin anlamını sana yazayım dostum,Normal bir şey çoğu ülkenin ekonomisi çöküyor şu süreçte gereksiz büyütmeyelim arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cevap versene adam akıllı tartışalım öyle değişik emoji atmak yerine
8.32 -.- Yeter ya bıktım bu ülkenin ekonomisinden ya. Millet amerika gibi yerlerde 16-17 yaşında 2000-3000 dolara araba alıyor burada 40 yaşında adam şahine bile binemiyor be. Ülkemizin genci kültür geliştirmek için yurt dışına bile çıkamıyor be. Gerçekten durumumuz acı.1euro = 8.30 TL
8.32. Allah sonumuzu hayır etsin cidden.1euro = 8.30 TL
Doğru çoğu ülkenin ekonomisi çökerken nasıl oluyorsa hepsi çökerken Türk Lirası karşısında değerleniyor. Yazmış olduğunun cümlenin anlamını sana yazayım dostum,
Alıntıyı görüntüle
''Batıyorsak niye yukardayız kardeşim.'' demek yazdığın cümle.
nerde o günler 2000-3000 dollar.8.32 -.- Yeter ya bıktım bu ülkenin ekonomisinden ya. Millet amerika gibi yerlerde 16-17 yaşında 2000-3000 dolara araba alıyor burada 40 yaşında adam şahine bile binemiyor be. Ülkemizin genci kültür geliştirmek için yurt dışına bile çıkamıyor be. Gerçekten durumumuz acı.
He bizde o arabanın farı 20000 tl. İşte baksana büyük bir çöplük ekonomi.nerde o günler 2000-3000 dollar.
burda adam direkt 20000 euro araba aliyor.
babalari cocuk parayi kenera atip ve adam 18 girdi anda, ehliyeti aliyor. tak yeni araba
Sonra Mercedes e63 amg plusTatil yapmam. Yatirim yaparim
8.331euro = 8.30 TL
İphone 11 mi kullanıyorsunuz hocamMesaj otomatik birleştirildi:
Kafa rahat reis. Paran cok oldugca , problemde oluyor
valllaha 2 sn önce 33 dü temiz 3 krş artmışAynen kral
8.36
Iphone se 2020