De andre Yedlin
80+
Evet arkadaşlar minecraft alacağım 23 Euro yaklaşık 210tl ediyor ben direk 210 tl yatırsam öyle kabul eder mi? İNİNAL KART İLE
Küçüklüğümün oyunu kaç kere korsan olarak oynamışlığım virüs bulaştırmışlığım var o yüzden hem geçmişin hatrına hemde virüs bulaştırmamak için almak istedimmc neden alıyorsunki ?
Bence 10 TL fazla yükle hangi günün kurundan olduğu belli olmaz.GGsel'den e postası değişen hesapları almanı öneririm çok daha ucuza ve her şeyi değişiyor, e postası senin üstüne olacağı içinde çalınmaz.
çalıntı hesap al e postası değişen olaak satılıyor çok karlı bendava olarak t launcher ı onerırım vırsu bulasmaz kendı sıtesınden ınıdırebılırsın her surum varEvet arkadaşlar minecraft alacağım 23 Euro yaklaşık 210tl ediyor ben direk 210 TL yatırsam öyle kabul eder mi? İNİNAL KART İLE
Crack önermek yasak.çalıntı hesap al e postası değişen olaak satılıyor çok karlı bendava olarak t launcher ı onerırım vırsu bulasmaz kendı sıtesınden ınıdırebılırsın her surum var
Crack önermek yasakbu korsana girer mi bilmem ama t launcher kullanıyorum ben virüssüz o her sürüm ve üstüne optifine de var