takma_kafana
80+
Dahası
Amerika oyunlarına devam edip doları 40 yapar!!!!Bakalım dolar ne zaman 20 olacak
Amerika oyunlarına devam edip doları 40 yapar!!!!Bakalım dolar ne zaman 20 olacak
DİMİ AMERİGAYI KÖTÜLERLER ONLARIN ÇIKARDIKLARI TELEFONLARI KULLANIRLAR BİZİM VESTELİMİZ VAR NEYİNİZE YETMİYO?OLSUN ASGARİ ÜCRET 8500 TL. SİZ MAAŞINIZI DOLARLAMI ALIYONUZ HE ? VATAN HAİNLİĞİ YAPACAĞINIZA GİDİN ÇALIŞIN.
Olmaz, seçime kadar 20'nin altında tutmak için illa ki Merkez Bankası arka kapıdan döviz bozdurur (tahmin)Bakalım dolar ne zaman 20 olacak
Ama 20'yi görmedi ucu ucunaydı
Faiz arttırımına gider mi? SenceOlmaz, seçime kadar 20'nin altında tutmak için illa ki Merkez Bankası arka kapıdan döviz bozdurur (tahmin)
Satarlar fakat durdurabilecekler mi bilemiyorum hep birlikte göreceğizOlmaz, seçime kadar 20'nin altında tutmak için illa ki Merkez Bankası arka kapıdan döviz bozdurur (tahmin)
faiz artırsa yine bir şey değişmeyecek ki o kadar faizi 12 den 9 a çekti hiç arttı mı dolar naptılarsa ülkeyi buga soktularFaiz arttırımına gider mi? Sence
rte'nin faize yaklaşmı belli ve ben kesinlikle arttırılacağını hiç sanmıyorum (ytd)Faiz arttırımına gider mi? Sence
Ancak bir kaç günlüğüne nötr edebilirSatarlar fakat durdurabilecekler mi bilemiyorum hep birlikte göreceğiz
yazık kafana (!)Hesabı kolay olur en azından