Neler Yeni

Euro Truck Simulator 2 FPS Düşüklüğü nedeni ile kaza yasak mı?

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
gençler oyunda kalablıkta max 10 fps alıyorum bu da takılmama sebep oluyor. Eğer arkamdaki sürcü yakınımdaysa ya içime girip takla atıyor ya da yamulup trafik kapanıyor. Sizce bundan ban yer miyim? Şuanlık fps düşük diye hiç kimse şikayet etmedi ama örnek 1-2 video atayım size ban yer miyim diye?

Merhaba dostum
Canlanmadan chat e özür dileyip admine sorunu söylersen banlamıyorlar genellikle en fazla kick ler ancak bazen banlayabilitler onun için video kayıt felan Varsa itiraz edersin belki açılır kısacası yüksek ihtimal ban yemessin yersen 1 hafta felan

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,298
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Hocam sizin kart Sapphire Hd4830 olabilir mi ?
Olabilir mi diyorum çünkü attığınız benchmarkta hd5570 çıkıyor . Neyse çok da önemli değil videodaki adımlarını uygulayın. (Bendeki de sapphire Hd4850)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: Sapphire Hd4850 de 940 mhz gpu ram hızı üstünde donma sorununu şu şekilde çözdük. Toxic yada Vapor modelinin soğutması iyi olduğundan daha yüksek hızlara çıkma imkanına sahip. O kartların biosunu toxic olması lazım. Birader karta yüklemiş. Bu sayede Overclock yaparken ki engel kalkmış oldu. Artık kart 1000 mhz gpu tam hızında varsayılan olark çalışıyordu. Bu kartların en büyük sorunu ısınma
benim 5570

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gece gece karıştırmışım mesajları siz videodaki işlemi deneyin, sonuçları bekliyorum Msi afterburner kullanmalısınız ayrıca oyun ayarlarına görüntü içerisinde en üstlerde yer alan dikey eşitlemeyi tasarruflu dizüstü pc de seçmelisiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,479
Üyeler
166,545
Son üye
dracerss
Top Bottom