Paketi alabilirsin güzel iş görür.Müjdemi isterim, ETS 2 indirimde. Bugün bunun konusunu açan arkadaşı etiketleyin hatırlayan varsa
Save 75% on Euro Truck Simulator 2 on Steam
Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits.store.steampowered.com
NORMAL : 9.75TL
Essential: 28.68TL
Yeni konu açmadan sorayım Essential paketin verdiği ekstralar iyi mi yani işe yarar mı?
Aga aldık. Babam kızdı. Oyuna para mı verilir, bir daha görmeyeceğim falan. Olm ben illaki oyun alacağım istediğim zaman. Ya bana böyle 21 yy baba gelmedi. Nadir tür herhaldePaketi alabilirsin güzel iş görür.
Verdiğin 10 tl zaten kimseyi zengin de etmez fakir de ilginçAga aldık. Babam kızdı. Oyuna para mı verilir, bir daha görmeyeceğim falan. Olm ben illaki oyun alacağım istediğim zaman. Ya bana böyle 21 yy baba gelmedi. Nadir tür herhalde
Anlatamıyorsun. Hayır onun verdiği para da değil benim kendi param. Ona göre oyuna 1 TL bile verilmemeli.Verdiğin 10 TL zaten kimseyi zengin de etmez fakir de ilginç
Benim babam da böyleydi zamanla alıştı daha bir şey diyemiyor ama tabii kide kendi paramla alıyorum oyunu.Anlatamıyorsun. Hayır onun verdiği para da değil benim kendi param. Ona göre oyuna 1 TL bile verilmemeli.
Benim kendi burs param 6.sınıfta kazanmıştım. El koymuşlardı. Son 2 ay ilk defa özgürce harcayayım dedim. Kartıma yine el koydular.Benim babam da böyleydi zamanla alıştı daha bir şey diyemiyor ama tabii kide kendi paramla alıyorum oyunu.
Ben anlamıyorum böyle insanları ya, sorsan günde 2 paket sigaraya para verirler.Anlatamıyorsun. Hayır onun verdiği para da değil benim kendi param. Ona göre oyuna 1 TL bile verilmemeli.
Benimde burs kartım var alamıyorum şaka gibi 5.sinifta kazandım 11. Oldum bir kere parasını kullanmadım. Allah sabır versin.Benim kendi burs param 6.sınıfta kazanmıştım. El koymuşlardı. Son 2 ay ilk defa özgürce harcayayım dedim. Kartıma yine el koydular.
Ayda 500 lira sigarasına gidiyor zaten.Ben anlamıyorum böyle insanları ya, sorsan günde 2 paket sigaraya para verirler.
Hayır abi, benim kartım dediğimde de sana o kadar baktık diyorlar. Israr edince tamam al paranı bursunu al. Ama biz ne test kitabını ne yol paranı hiçbir şeyini vermeyiz diyorlar. Aşırı gıcık oluyorum ya. Valla sabır sabır falan kalmadı.Benimde burs kartım var alamıyorum şaka gibi 5.sinifta kazandım 11. Oldum bir kere parasını kullanmadım. Allah sabır versin.
Aslında bu tarz aileler bir yandan iyi (tek iyi yanları), ilerde büyüyünce anne baba olunca, siz küçükken böyle şeyler yaşadığınız için çocuklarınıza bunları yaşatmayacaksınız.Ayda 500 lira sigarasına gidiyor zaten.
Hayır abi, benim kartım dediğimde de sana o kadar baktık diyorlar. Israr edince tamam al paranı bursunu al. Ama biz ne test kitabını ne yol paranı hiçbir şeyini vermeyiz diyorlar. Aşırı gıcık oluyorum ya. Valla sabır sabır falan kalmadı.
Aynı şeyi hep düşünüyorum. İyi bir evlat yetiştirip gözlerine sokmak.Aslında bu tarz aileler bir yandan iyi (tek iyi yanları), ilerde büyüyünce anne baba olunca, siz küçükken böyle şeyler yaşadığınız için çocuklarınıza bunları yaşatmayacaksınız.