Neler Yeni

🔥İndirim Euro Truck Simulator 2 İndirimde

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
9.75 e alınır

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Müjdemi isterim, ETS 2 indirimde. Bugün bunun konusunu açan arkadaşı etiketleyin hatırlayan varsa :D

NORMAL : 9.75TL
Essential: 28.68TL

Yeni konu açmadan sorayım Essential paketin verdiği ekstralar iyi mi yani işe yarar mı?
Paketi alabilirsin güzel iş görür.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Aga aldık. Babam kızdı. Oyuna para mı verilir, bir daha görmeyeceğim falan. Olm ben illaki oyun alacağım istediğim zaman. Ya bana böyle 21 yy baba gelmedi. Nadir tür herhalde
Verdiğin 10 tl zaten kimseyi zengin de etmez fakir de ilginç

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Anlatamıyorsun. Hayır onun verdiği para da değil benim kendi param. Ona göre oyuna 1 TL bile verilmemeli.
Benim babam da böyleydi zamanla alıştı daha bir şey diyemiyor ama tabii kide kendi paramla alıyorum oyunu.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Benim babam da böyleydi zamanla alıştı daha bir şey diyemiyor ama tabii kide kendi paramla alıyorum oyunu.
Benim kendi burs param 6.sınıfta kazanmıştım. El koymuşlardı. Son 2 ay ilk defa özgürce harcayayım dedim. Kartıma yine el koydular.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak
Anlatamıyorsun. Hayır onun verdiği para da değil benim kendi param. Ona göre oyuna 1 TL bile verilmemeli.
Ben anlamıyorum böyle insanları ya, sorsan günde 2 paket sigaraya para verirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Benim kendi burs param 6.sınıfta kazanmıştım. El koymuşlardı. Son 2 ay ilk defa özgürce harcayayım dedim. Kartıma yine el koydular.
Benimde burs kartım var alamıyorum şaka gibi 5.sinifta kazandım 11. Oldum bir kere parasını kullanmadım. Allah sabır versin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben anlamıyorum böyle insanları ya, sorsan günde 2 paket sigaraya para verirler.
Ayda 500 lira sigarasına gidiyor zaten.
Benimde burs kartım var alamıyorum şaka gibi 5.sinifta kazandım 11. Oldum bir kere parasını kullanmadım. Allah sabır versin.
Hayır abi, benim kartım dediğimde de sana o kadar baktık diyorlar. Israr edince tamam al paranı bursunu al. Ama biz ne test kitabını ne yol paranı hiçbir şeyini vermeyiz diyorlar. Aşırı gıcık oluyorum ya. Valla sabır sabır falan kalmadı.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Enis Solak
Ayda 500 lira sigarasına gidiyor zaten.

Hayır abi, benim kartım dediğimde de sana o kadar baktık diyorlar. Israr edince tamam al paranı bursunu al. Ama biz ne test kitabını ne yol paranı hiçbir şeyini vermeyiz diyorlar. Aşırı gıcık oluyorum ya. Valla sabır sabır falan kalmadı.
Aslında bu tarz aileler bir yandan iyi (tek iyi yanları), ilerde büyüyünce anne baba olunca, siz küçükken böyle şeyler yaşadığınız için çocuklarınıza bunları yaşatmayacaksınız.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Teşekkürler aldım oyunu hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,605
Üyeler
164,880