Neler Yeni

Euro Truck Simulator 2 ProMods hangi DLC'ler gerekiyor?

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan
arkadaşlar, Euro Truck Simulator 2 ProMods için hangi DLC'ler gerekiyor? Şu anda alınır mı? Yoksa kış indirimlerinde fiyatlar daha fazla düşer mi?
DLC'leri tek tek alacağım, bu yüzden önce hangisini almalıyım? Hangisi haritayı daha fazla genişletiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te
arkadaşlar, Euro Truck Simulator 2 ProMods için hangi DLC'ler gerekiyor? Şu anda alınır mı? Yoksa kış indirimlerinde fiyatlar daha fazla düşer mi?
DLC'leri tek tek alacağım, bu yüzden önce hangisini almalıyım? Hangisi haritayı daha fazla genişletiyor?
Map Booster paket şeklinde satılıyor o şekilde daha ucuza gelir ( Yunanistan yeni çıktığı için zorunlu değil)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te
Hocam bulamadım steamde dediğiniz paketi.
Eskiden 5 tane harita Dlc sini tek pakette toplamişlardı şu an bende bulamadım. Harita sayısı arttığı için muhtemelen 3 er şekilde yine paketler halinde satılıyor O şekilde alabilirsin.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eskiden 5 tane harita Dlc sini tek pakette toplamişlardı şu an bende bulamadım. Harita sayısı arttığı için muhtemelen 3 er şekilde yine paketler halinde satılıyor O şekilde alabilirsin.
hangisi almak avantajlı hocam steam ana sayfasında var şuan 10 dolarım var hangilerini alayım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Te
Hangisini alırsanız alın 1 tane bile eksik olsa ProMods oynayamazsınız. Parça parça alacaksanız fark etmez istediğiniz paketi alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom