ev altyapısı yanlış bilgilendirme

SemyH

80+
Reaksiyon skoru
44
Öncelikle merhabalar turk net ya da milleni gibi sitelere altyapımı sorgulattığım da maks 12 ila 13 mbps hız alabileceğimi söylüyorlar fakat ben şu an vodefone kullanıyorum ilk 6 ay 100mbps saniye hediye etmişlerdi ve ben 90mbps internet alabiliyordum şu an 24mbps internetim var ve bu internetten 23 mbps hız alıyorum burada sorgulattığım altyapı bilgileri doğru mudur bana saçma geldi çünkü sorgulattığım sitelerde açık adres sorup da ona göre sonuç gösteriyor

Öncelikle merhabalar turk net ya da milleni gibi sitelere altyapımı sorgulattığım da maks 12 ila 13 mbps hız alabileceğimi söylüyorlar fakat ben şu an vodefone kullanıyorum ilk 6 ay 100mbps saniye hediye etmişlerdi ve ben 90mbps internet alabiliyordum şu an 24mbps internetim var ve bu internetten 23 mbps hız alıyorum burada sorgulattığım altyapı bilgileri doğru mudur bana saçma geldi çünkü sorgulattığım sitelerde açık adres sorup da ona göre sonuç gösteriyor
Kullanırken aldığınız hız doğru olandır. Turk telekom'u arayıp bir de ona sorun, sorgulatın.

Şuralardan sorgulama yapıp atar mısın bi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opera Anlık Görüntü_2021-01-25_230952_turk.net.png

Ekran Alıntısı.PNG

buyrun dediğim gibi birisi 13 birisi 12 diyor

bu da net speed
Opera Anlık Görüntü_2021-01-25_231401_altyapisorgu.netspeed.com.tr.png

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

buyrun dediğim gibi birisi 13 birisi 12 diyor

bu da net speedAlıntıyı görüntüle
Turknet'i arayın çünkü orada yazdığına göre aktif YAPA alt yapısındasınız yani 100 Download 100 Upload alabilirsiniz.

Turknet'i arayın çünkü orada yazdığına göre aktif YAPA alt yapısındasınız yani 100 Download 100 Upload alabilirsiniz.
e peki neden 12 13 15 değerleri veriyor farklıbir olay mı var çünkü 100 mbps internet kullandım o hızları rahatlıkla alabildim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,159
Son üye
eyupyx
Geri