klasik türktelekom modemi, aldığın hız değerleri nedirTürk Telekom arıza kaydı oluşturdum dün bugün eve gelmişler sorun modemmiş 2.el 500tl ye bu modemi takmış modem ısınmış biraz ve iyi mıdır kullanılır mı?
varsa 600tl ye falan 0 aliyim bu modem hiç gözüm kesmedi
50mbps kullanıyorum 47.78 mbps 14.36 upload veriyorklasik türktelekom modemi, aldığın hız değerleri nedir
ama hem 2.el hemde çok eski bi modem değil miklasik türktelekom modemi, aldığın hız değerleri nedir
evde senin dışında interneti kullanan birileri yok ise pek gerek yok açıkçası, işini görücektir,50mbps kullanıyorum 47.78 mbps 14.36 upload veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama hem 2.el hemde çok eski bi modem değil mi
4 kişi daha kullanıyor https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg1312-t20b-4-port-300-mbps-vdsl2-fiyati,588712135.html şu modemi alsamevde senin dışında interneti kullanan birileri yok ise pek gerek yok açıkçası, işini görücektir,
şuan takılı olan modemi geri vericem 500 tl alıcam üzerine en fazla 700 tl gibi bişey ekliyebilirimalmak istiyorsan bu modemi önerebilirim,
Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Keenetic Omni Dsl KN-2012-01TR 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem özelliklerini incele, 1.195,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bir kaç farklı modem kullandım ama arasında hiç sorun yaşamadığım ve en basit arayüze sahip modem bu oldu, 2 farklı modelini kullanıyorum nerdeyse 4 sene olucak modemle ilgili hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum (internet sorunları hariç tabii ki)
ucuza var mı 700 tl falanşehirde kullandığım modemin modelide bu
satışı kalmamış galiba fiyatı gereksiz yüksek
üzerine söylediğin gibi 700 ekleyebilirsen bu attığım modemi alabilirsin, pişman edicek bir marka değil, o fiyat bandında çok fazla model bilmiyorum (kullandım ama memnun değildim) kullanan kişilerin önermesi daha doğru olurucuza var mı 700 tl falan
ekliyemem amaüzerine söylediğin gibi 700 ekleyebilirsen bu attığım modemi alabilirsin, pişman edicek bir marka değil, o fiyat bandında çok fazla model bilmiyorum (kullandım ama memnun değildim) kullanan kişilerin önermesi daha doğru olur