Neler Yeni

Yardım Ev kiraları neden asgari ücretin çok üzerinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
TalonStorm
İstanbul Çekmeköyde oturuyorum. Annem babam ve kardeşimle kalıyorum. Annem ve babam emekli değil. Yaşlılık maaşları bile baglanmadı daha. Kardeşim öğrenci eve tek maaş sokan benim yani. Şimdi 6300 TL aylık kazancım var ve bulundugum çevrede hatta uzak mesafeleri bile göze aldım adam gibi 4000 TL aşağısında ev yok. Kış aylarınd asadece doğalgaz faturası zaten 1000 TL yi buluyor. Ev sahibi çık çık diye taciz ediyor ve mahkemelik olduk. Sözlü taciz ne ararsan var yani. 1 yıldır sürekli ihtarname gönderiyordu. Kendisi oturacağını söylüyor. Ev kiraını 2000 TL den 3000 TL ye çıkartmasını söyledim kabul etmedi. 5-6 Bin arası rahat verilir yani şuan baktığımda buralarda kiralar böyle. Lanet olsun ya. Asgari ücretin çok üstünde maaş alıyorum mal gibi kaldım yani. Hadi ev buldum bu sefer emlakcı komisyonu 2 kira depozito istemeleri taşınma nakliye ücreti falan delirecem artık.

Dexes

80+ Bronze
İstanbul Çekmeköyde oturuyorum. Annem babam ve kardeşimle kalıyorum. Annem ve babam emekli değil. Yaşlılık maaşları bile baglanmadı daha. Kardeşim öğrenci eve tek maaş sokan benim yani. Şimdi 6300 TL aylık kazancım var ve bulundugum çevrede hatta uzak mesafeleri bile göze aldım adam gibi 4000 TL aşağısında ev yok. Kış aylarınd asadece doğalgaz faturası zaten 1000 TL yi buluyor. Ev sahibi çık çık diye taciz ediyor ve mahkemelik olduk. Sözlü taciz ne ararsan var yani. 1 yıldır sürekli ihtarname gönderiyordu. Kendisi oturacağını söylüyor. Ev kiraını 2000 TL den 3000 TL ye çıkartmasını söyledim kabul etmedi. 5-6 Bin arası rahat verilir yani şuan baktığımda buralarda kiralar böyle. Lanet olsun ya. Asgari ücretin çok üstünde maaş alıyorum mal gibi kaldım yani. Hadi ev buldum bu sefer emlakcı komisyonu 2 kira depozito istemeleri taşınma nakliye ücreti falan delirecem artık.

Allah kolaylık versin.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ülke ekonomisi+ Fırsatçı Konut Satıcıları

Alfha13

80+ Silver
Ortalama bir insanın ihtiyaçları asgari ücretin çok üzerinde zaten. Ekonomi böyle, fırsatçılar da var.; her halükarda sorumlu devlet.

Mülteciler dostum yaklaşık 2-3 milyon mülteci yaşıyor kaçak göçmendir felan o yüzden bu kadar pahalı kaçakları göçmenleri giderse hepsi eski fiyatına döner
Başa taş düşer: Mülteci attı.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Mülteciler dostum yaklaşık 2-3 milyon mülteci yaşıyor kaçak göçmendir felan o yüzden bu kadar pahalı kaçakları göçmenleri giderse hepsi eski fiyatına dönerne
ne alaka her şey yükselirken ev fiyatları sabit mi kalacaktı

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
ne alaka her şey yükselirken ev fiyatları sabit mi kalacaktı
sorun zaten bu kemal sunalın filmi gibi özet;

ekmekçi niye zam yaptı uncu zam yaptı diye ve para kazanmak için uncu niye pahalı der o da buğday pahalı der ve kendi karını ortaya koyar. döngü böyle en alttaki ufak bi zam yapıyor diğerleri uçuruyor :))

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Kenpa
Fiyatlar cidden aşırı. Gidişat iyi değil. Düzelir diycen, tünelin ucundaki ışık görünmüyor bir türlü xd. Garip.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Mülteciler dostum yaklaşık 2-3 milyon mülteci yaşıyor kaçak göçmendir felan o yüzden bu kadar pahalı kaçakları göçmenleri giderse hepsi eski fiyatına döner
Mültecilerden ziyade asıl piyasayı yükselten şey parası olan arapların evlere saldırması bence.

The Batman

80+ Silver
Cevap

Ekler

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    30.4 KB · Hit: 28
  • images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    13.5 KB · Hit: 22
  • images (2).jpeg
    images (2).jpeg
    18.4 KB · Hit: 22
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,175
İsim
Burak Karadağ
Bulunduğun ilçenin belediyesindeki beyaz masadan yardım al istersen çok ummuyorum ama sen yine yardım al kardeşim. Allah yardımcın olsun. Şu baştakilere küfretmemek için zor tutuyorum kendimi...

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ev kiraları makul seviyede ortada herhangi bir fahiş fiyat yok sen ben fakiriz o evlerin satış fiyatlarına bak kaç yılda kendisini amorti ediyorlar otur bir hesapla. Evleri alan insanlarda hayrına almıyor kâr etmek amacıyla alıyorlar. Kira olayına hep tek taraflı bakılıyor sen milyonlarca para verdiğin mülke nasıl bir değer biçersin.

Top Bottom