Neler Yeni

Ev Simulasyonu İçin Hangi Direksiyon Seti?

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Selamlar, ayırdığım sağlam bir bütçe ile araba parçaları vs eve simulasyon kurmayı planlıyorum. Fakat şuan 3 direksiyon seti arasında kaldım. Uzun ömürlü olması ilk tercihim.

1. Logitech g29
2. Thrustmaster T300RS
3. Logitech G920

Ayriyetten aramalarımdan dolayı karşıma SUZUKA 900 PRO Adında bir marka çıktı, fiyatı uygun gibi fakat pek içime sinmedi. Kaliteli değil sanırım, herhangi bir inceleme vs yok zaten.
Thrustmaster'ın pahalı olduğunu gözlemledim. daha önce veya şuan aramızda kullanan var mı? Bu 3 cihazın eksileri ve artıları nedir?

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bu sizin beklentilerinize bağlı ama sürüş fiziklerinin direksiyona aktarılmasını en iyi t300rsde bulabilirsiniz. İçinde dişli bir sistem olmadığı için çok daha keyifli. Diğer setler de dişli sistem de kullanılıyor.Fakat t300rs alırsanız shifter için daha fazla para ödeyeceksiniz aklınizda bulunsun.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Şu videoya bknz :

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Selamlar, ayırdığım sağlam bir bütçe ile araba parçaları vs eve simulasyon kurmayı planlıyorum. Fakat şuan 3 direksiyon seti arasında kaldım. Uzun ömürlü olması ilk tercihim.

1. Logitech g29
2. Thrustmaster T300RS
3. Logitech G920

Ayriyetten aramalarımdan dolayı karşıma SUZUKA 900 PRO Adında bir marka çıktı, fiyatı uygun gibi fakat pek içime sinmedi. Kaliteli değil sanırım, herhangi bir inceleme vs yok zaten.
Thrustmaster'ın pahalı olduğunu gözlemledim. daha önce veya şuan aramızda kullanan var mı? Bu 3 cihazın eksileri ve artıları nedir?
T300 Rs zincirli diye biliyorum daha uzun ömrülü.

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sizin beklentilerinize bağlı ama sürüş fiziklerinin direksiyona aktarılmasını en iyi t300rsde bulabilirsiniz. İçinde dişli bir sistem olmadığı için çok daha keyifli. Diğer setler de dişli sistem de kullanılıyor.Fakat t300rs alırsanız shifter için daha fazla para ödeyeceksiniz aklınizda bulunsun.
Evet shifter çok pahalı fakat hakkını veriyor gibi. Thrustmaster alma düşüncesindeyim fakat tasarım olarak g29 daha tatlı geliyor bana.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Zincir değil kayışlı sistem kullanılıyor t300rsde. Zincirli dediğiniz dişli sistem G29 ve G920de kullanılıyor.
Doğru kardeşim ya t300rs 1080 derece dönebiliyor diye biliyorum kayışlı sistem daha iyi logitech den iyi o direksiyon.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Evet shifter çok pahalı fakat hakkını veriyor gibi. Thrustmaster alma düşüncesindeyim fakat tasarım olarak g29 daha tatlı geliyor bana.
Dediğim gibi sizin beklentileriniz nedir bu direksiyon setinden ona göre karar vermeniz daha mantıklı olacaktır.Sim Racing gibi planlarınız varsa Thrustmastera yönelin derim çok daha fazla keyif alacağıniza garanti veriyorum.Ama maliyeti ucuz olsun ETS2 gibi oyunlar oynayacağım derseniz G29 da işinizi görür her ne kadar Thrustmasterdaki akıcılığı yakalayamayacak olsanız da keyif alırsınız.

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi sizin beklentileriniz nedir bu direksiyon setinden ona göre karar vermeniz daha mantıklı olacaktır.Sim Racing gibi planlarınız varsa Thrustmastera yönelin derim çok daha fazla keyif alacağıniza garanti veriyorum.Ama maliyeti ucuz olsun ETS2 gibi oyunlar oynayacağım derseniz G29 da işinizi görür her ne kadar Thrustmasterdaki akıcılığı yakalayamayacak olsanız da keyif alırsınız.
Thrustmaster düşünüyorum şuanda, bir kaç model daha bakıp tam karar vereceğim. Tasarım olarak logitech daha iyi duruyor ama thrustmaster daha iyi. Uzun ömürlü, oyunu içinde hissettirecek feedback'i iyi olan bir şey lazım bana. Assetto,ets2 tarzı oyunlar için.

Yiğit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kayma

1. Logitech g29
2. Thrustmaster T300RS
3. Logitech G920

Bütçe varsa kendine uygun fanatec bundle alman en iyisi olur (F1,Forza gibi oyunlar için)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan
Bu seçenekler arasında en iyisi T300RS

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Thrustmaster düşünüyorum şuanda, bir kaç model daha bakıp tam karar vereceğim. Tasarım olarak logitech daha iyi duruyor ama thrustmaster daha iyi. Uzun ömürlü, oyunu içinde hissettirecek feedback'i iyi olan bir şey lazım bana. Assetto,ets2 tarzı oyunlar için.
Feedback olarak T300RS diğer ürünlerden daha öndedir. Önerilen fanatec gibi markalar bu bahsettigimiz setten de iyi fakat fiyatları çok daha yüksek bence t300rs işinizi görecektir. Bir tık üstü t500rse de bakabilirsiniz. Fakat t300rs sizin için gayet yeterli.

Top Bottom