Hocam arayın birini. Bakın sahiplendirme mi neymiş.hocam tmm bizim sitede çok fazla kedi var hatta bir kaç tanesiyle iyiy anlaşıyorum ama şuraya bakarmısınız burada sahiplendirme yapılıyor (ismine aldanmayın)
Satılık Ragdoll İlanları Ve Fiyatları | Petcim.com
Sahibinden ücretsiz veya satılık ragdoll kedi ilanları ve ragdoll fiyatları için bilgi alın, sahiplenme yapın. Ücretsiz yavru ragdoll sahiplendirme ilanı açwww.petcim.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte sorun orda be dışarda kedileri kucağıma alıyorum kolumun üstüne değiyorlar nerdeyse her gün ama genede şuana kadar hiç kaşıntı olmadı
Biliyormusun aynı sorun bende vardı.hocam tmm bizim sitede çok fazla kedi var hatta bir kaç tanesiyle iyiy anlaşıyorum ama şuraya bakarmısınız burada sahiplendirme yapılıyor (ismine aldanmayın)
Satılık Ragdoll İlanları Ve Fiyatları | Petcim.com
Sahibinden ücretsiz veya satılık ragdoll kedi ilanları ve ragdoll fiyatları için bilgi alın, sahiplenme yapın. Ücretsiz yavru ragdoll sahiplendirme ilanı açwww.petcim.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işte sorun orda be dışarda kedileri kucağıma alıyorum kolumun üstüne değiyorlar nerdeyse her gün ama genede şuana kadar hiç kaşıntı olmadı
Cidden öyle. Eski kedimi sokaktan almıştım. Çok samimiydik. Şu anki cins kedimi de çok seviyorum fakat soğuk davranıyor...Teyzemin Scottish Fold'u var fakat gerçekten sokak kedisi hissini vermiyor. Cins kediler eşya gibiler. Senle oyun oynamazlar, uyurlar, otururlar kalkarlar.
şu anki kedinni cinsi ne peki hocamCidden öyle. Eski kedimi sokaktan almıştım. Çok samimiydik. Şu anki cins kedimi de çok seviyorum fakat soğuk davranıyor...
British Shorthair.şu anki kedinni cinsi ne peki hocam
onlar damacana oluyorlardı ya nette görmüştüm bi adamın kedisi 7 kg fln olmuştuBritish Shorthair.
Benimki de öyle.onlar damacana oluyorlardı ya nette görmüştüm bi adamın kedisi 7 kg fln olmuştu
müsait olduğumda yapıp yazarım burayasahiplendirme = para karşılığında verme değilse bende bir şey bilmiyorum
bir arayıp sorar mısınız ücretsiz sahiplendirme mi yoksa gayet ücretli mi
ben şahsen ücretli sahiplendirme olduğunu düşünüyorum