OhooooEVDE ANNEMİN ESKİ GÜMÜŞLERİNİ BULDUM HASSAS TERAZİYLE TARTTIM 4551 GRAM ÇIKTI GRAMI 6 TL 40 KURUŞ
28 BİN PARA EDİYO DOĞRU MU
Ama bozduracağın yere sorman daha iyi olurEVDE ANNEMİN ESKİ GÜMÜŞLERİNİ BULDUM HASSAS TERAZİYLE TARTTIM 4551 GRAM ÇIKTI GRAMI 6 TL 40 KURUŞ
Ohoooo
Şimdiden hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bozduracağın yere sorman daha iyi olur
[/QUOTEnereye bozdurabilirim
4.5kg gümüş vay be ama onun bir şeyi vardır altındaki ayar gibi ama öyle birsey yoksa 28k h.oEVDE ANNEMİN ESKİ GÜMÜŞLERİNİ BULDUM HASSAS TERAZİYLE TARTTIM 4551 GRAM ÇIKTI GRAMI 6 TL 40 KURUŞ
inşallah alırbilmiyorumki kuyumcular filan alımı?
Ama sen genede bir kuyumcuya sor ama başka bir kuyumcuya bozdur onu4.5kg gümüş vay be ama onun bir şeyi vardır altındaki ayar gibi ama öyle birsey yoksa 28k h.o
Niye almasınlarinşallah alır
olurAma sen genede bir kuyumcuya sor ama başka bir kuyumcuya bozdur onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye almasınlar
Vay anasını be bizim tavan arasından da tavuk yumurtası çıkmıştı bizde tavuk oraya nasıl girdi yumurtladı onu çözmeye çalışıyordukEVDE ANNEMİN ESKİ GÜMÜŞLERİNİ BULDUM HASSAS TERAZİYLE TARTTIM 4551 GRAM ÇIKTI GRAMI 6 TL 40 KURUŞ
konuyu nasıl silebilirim nazar olmasın paoksdflkaosdgsVay anasını be bizim tavan arasından da tavuk yumurtası çıkmıştı bizde tavuk oraya nasıl girdi yumurtladı onu çözmeye çalışıyorduk