Evde bios açamama sorunu

Dandelion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
Arkadaşlar benim PC de bios a girmeme sorunu var zannediyordum bilgisayarcıya götürdüm orada denedik açıldı ama evde deniyorum aynı tuş kombinasyonu her şey aynı bios açılmıyor neden böyle ? Sadece evde açılmıyor bı de yeni ekran kartı aldım siyah ekran gelirse güvenli mod açmam veya bios a girmem gerekecek neden evde açılmıyor bios sizce klavye de o tuşlar çalışıyor normalde

Başka klavyeyle dene. Yine olmuyorsa HDD'yi sök.

Başka klavyeyle dene. Yine olmuyorsa HDD'yi sök.
Sadece SSD var sistemde evde başka klavye olmadığı için test edemiyorum bir arkadaşım eski 20-30tl lk bir klavye al dedi PS/2 portlu öyle evde açılır dedi doğru mu demiş ?

Sadece SSD var sistemde evde başka klavye olmadığı için test edemiyorum bir arkadaşım eski 20-30tl lk bir klavye al dedi PS/2 portlu öyle evde açılır dedi doğru mu demiş ?
Tamam o zaman SSD'yi çıkart bi' öyle.

Tamam işte. Sen dediğimi dinle SSD'yi çıkart ve BIOS'a gir. İşin bitince kaydet sonra SSD'yi tekrar tak.

Tamam işte. Sen dediğimi dinle SSD'yi çıkart ve BIOS'a gir. İşin bitince kaydet sonra SSD'yi tekrar tak.
Depolama birimi olmadan bios a giriliyor mu? Ben HDD veya SSD nin takılı olması gerek diye biliyordum girmek için

Geri