Neler Yeni

Evde Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Müzik kalitesi olarak:
Deezer=AppleM>YT Music> Spotify
Kalite+şarkı bulunabilirliği
Deezer>YTMusic>Spotify>AppleM
Fiyat/hizmet
YTPremium(Music) is the best! Reklamsız YT deneyimi + müzik
spotify premium kullanıcılara deezer ile eşit yani 320kbps ses kalitesi sunuyor, ayrıca spotify' ın haftalık keşif özelliği ile bilmediğim bir sürü güzel müziği keşfedebiliyorum. yt music kullanmadım nasıl bilmiyorum ama reklamsız video deneyimi ve müziği birleştirmek gerçekten iyi bir paket. Bana göre spotify hala daha mantıklı, arayüzü ve müzik önerme algoritması benim çok işime yarıyor, ayrıca farklı cihazlara bağlanma özelliği sayesinde telefonumda çalan müziği anında bilgisayarıma taşıyabiliyorum. fazla uzun gereksizz oldu ama olsun, spotify için değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

saygı duyarım

caner kösedağ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
spotify premium kullanıcılara deezer ile eşit yani 320kbps ses kalitesi sunuyor, ayrıca spotify' ın haftalık keşif özelliği ile bilmediğim bir sürü güzel müziği keşfedebiliyorum. yt music kullanmadım nasıl bilmiyorum ama reklamsız video deneyimi ve müziği birleştirmek gerçekten iyi bir paket. Bana göre spotify hala daha mantıklı, arayüzü ve müzik önerme algoritması benim çok işime yarıyor, ayrıca farklı cihazlara bağlanma özelliği sayesinde telefonumda çalan müziği anında bilgisayarıma taşıyabiliyorum. fazla uzun gereksizz oldu ama olsun, spotify için değer.

saygı duyarım

caner kösedağ
Deezer'da ve Apple'da HiFi var.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr
Merhaba,

2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.

Evde canım sıkılmasın istiyorum, siz ne yapıyorsunuz?

Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?

Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...
müzik açıp mekik ve şınav çekerim

saygı duyarım

caner kösedağ
haftalık keşife nereden bakılıyor hocam

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
müzik açıp mekik ve şınav çekerim

haftalık keşife nereden bakılıyor hocam
,
sana ozel yapiliyor otomatik
1648243658050.png

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
okr
Uygunsuz Dil

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba,

2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.

Evde canım sıkılmasın istiyorum, siz ne yapıyorsunuz?

Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?

Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...
Anadolu ve Metal Rock dinlerim.
İnternette Surf yaparım
Araştırma yaparım
Oyun oynarım
Eğer gerekiyorsa dersime bakarım.
Kitap okurum (Bu aralar aksadı ama düzelticez.)

Besim Tibuk

80+ Gold
Müzik
HOI 4 oyna.
Besim Tibuk videoları.
Gangsta paradise videoları
KV ilk 97 Ezel
Hava iyiyse deniz kıyısı gibi sakin bir yerde kola-çekirdek-müzik yapmak.

Son düzenleme:

123kral14

80+ Silver
Ders
Yemek
Agayla spor
Yemek
Sinema -fark etmez hiçbir filmi kaçırmam-
Ana-babaya yardım
Hatun avı
Hatunla gezinti
Eve dönüş