2mApoo
80+ Silver
hayır yaa platform olarak değilALL'dan kastın diğer müzik platformları ise yanlışsın.
aktivite olarak yani
hayır yaa platform olarak değilALL'dan kastın diğer müzik platformları ise yanlışsın.
neden?ALL'dan kastın diğer müzik platformları ise yanlışsın.
Müzik kalitesi olarak:neden
spotify premium kullanıcılara deezer ile eşit yani 320kbps ses kalitesi sunuyor, ayrıca spotify' ın haftalık keşif özelliği ile bilmediğim bir sürü güzel müziği keşfedebiliyorum. yt music kullanmadım nasıl bilmiyorum ama reklamsız video deneyimi ve müziği birleştirmek gerçekten iyi bir paket. Bana göre spotify hala daha mantıklı, arayüzü ve müzik önerme algoritması benim çok işime yarıyor, ayrıca farklı cihazlara bağlanma özelliği sayesinde telefonumda çalan müziği anında bilgisayarıma taşıyabiliyorum. fazla uzun gereksizz oldu ama olsun, spotify için değer.Müzik kalitesi olarak:
Deezer=AppleM>YT Music> Spotify
Kalite+şarkı bulunabilirliği
Deezer>YTMusic>Spotify>AppleM
Fiyat/hizmet
YTPremium(Music) is the best! Reklamsız YT deneyimi + müzik
Deezer'da ve Apple'da HiFi var.spotify premium kullanıcılara deezer ile eşit yani 320kbps ses kalitesi sunuyor, ayrıca spotify' ın haftalık keşif özelliği ile bilmediğim bir sürü güzel müziği keşfedebiliyorum. yt music kullanmadım nasıl bilmiyorum ama reklamsız video deneyimi ve müziği birleştirmek gerçekten iyi bir paket. Bana göre spotify hala daha mantıklı, arayüzü ve müzik önerme algoritması benim çok işime yarıyor, ayrıca farklı cihazlara bağlanma özelliği sayesinde telefonumda çalan müziği anında bilgisayarıma taşıyabiliyorum. fazla uzun gereksizz oldu ama olsun, spotify için değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
saygı duyarım
caner kösedağ
müzik açıp mekik ve şınav çekerimMerhaba,
2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.
Evde canım sıkılmasın istiyorum, siz ne yapıyorsunuz?
Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?
Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...
haftalık keşife nereden bakılıyor hocamspotify premium kullanıcılara deezer ile eşit yani 320kbps ses kalitesi sunuyor, ayrıca spotify' ın haftalık keşif özelliği ile bilmediğim bir sürü güzel müziği keşfedebiliyorum. yt music kullanmadım nasıl bilmiyorum ama reklamsız video deneyimi ve müziği birleştirmek gerçekten iyi bir paket. Bana göre spotify hala daha mantıklı, arayüzü ve müzik önerme algoritması benim çok işime yarıyor, ayrıca farklı cihazlara bağlanma özelliği sayesinde telefonumda çalan müziği anında bilgisayarıma taşıyabiliyorum. fazla uzun gereksizz oldu ama olsun, spotify için değer.
saygı duyarım
caner kösedağ
,müzik açıp mekik ve şınav çekerim
haftalık keşife nereden bakılıyor hocam
senin o daşşaklara beton yetmez
Tavsiye ederim baya iyi oluyorDonanım arşivde surf yaparım
Anadolu ve Metal Rock dinlerim.Merhaba,
2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.
Evde canım sıkılmasın istiyorum, siz ne yapıyorsunuz?
Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?
Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...