Neler Yeni

Evde diş beyazlatma ile ilgili

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Disleri nasil Beyazlatiriz?

Birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı karbonatı bir fincanda karıştırın. Karışım macun kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Elde ettiğini macunu bir diş fırçası kullanarak ya da parmağınızın ucuyla dişlerinize uygulayın. Macunu özellikle dişlerinizin lekeli kısmına iki dakika boyunca ovarak uygulayın.(google da böyle diyor gerçekten işe yarar mı?)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yarar ama limon zarar verebilir sadece karbonatta işe yarıyor

Karbonatla Diş Beyazlatma Zararlı Mı?
Karbonatın ağız sağlığı konusunda herhangi bir zararı görülmemiştir. Eğer zararlı bir madde olsaydı unlu gıdalarda kullanılması da yasaklanırdı. Bu nedenle karbonatı rahatlıkla diş bakımında tercih edebilirsiniz. Olabilecek tek yan etkisi; her sabah uygulanırsa diş etlerinde kaşınma meydana gelebilir. Karbonat diş etini aşındıracağı için etlerde yanma ve kaşınma durumu gözlenebilir. Bunu önlemek için ise belirli bir periyotta diş bakımı yapılmalıdır.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İşe yaramaz. Asitli şeylerle dişini aşındırma git bir doktora görün, doktor temizlesin dişlerini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ercan GÖKÇEN
Karbonat ve limon diş minesine zarar verir, düzenli fırçalama, ara fırça ve diş ipi kullanımı yeterli. Daha da açılmıyorsa dişinizin orjinal rengi odur

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşe yaramaz. Asitli şeylerle dişini aşındırma git bir doktora görün, doktor temizlesin dişlerini.
18 yaşına gelince diyorlar dişim de sarılaşma o kadar yok zaten özellikle düzenli dişlerimi fırçalıyınca 1,2 hafta normal rengine dönüyorda dişim dişim de lekeler var hocam onun için sürekli ilerde diyorlar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,393
İsim
Oğuz Oğuz
Bak alırım beyazlatmazsa sorumlusu sensin
Beyazlamazsa pastel boya ile boyarım dişlerini her türlü beyazlatırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıyım mı ona göre
valla ben kullandım tadı ilaç gibi onun haricinde işe yarıyor gibi ama daha f/p dersen;

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Beyazlamazsa pastel boya ile boyarım dişlerini her türlü beyazlatırız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben kullandım tadı ilaç gibi onun haricinde işe yarıyor gibi ama daha f/p dersen;
28gr olanı buldum alıp denicem

Top Bottom