Neler Yeni

Evde Dubai Çikolatası Yapacağım Ancak?

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple bitmiş hali 90 kusur liraya geldi.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
Satürn
Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple bitmiş hali 90 kusur liraya geldi.
normal çikolata işte niye uğraşıyorsun ki evde al eti çikolatanı ye

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Yani miden içinse para vermene değmez gıda boyası.
Çünkü devasa tat farkı hissetirmez diye düşünüyorum gıda boyası için. O parayı vermektense üstüne pasta süsü veya çikolata parçacıkları öneririm.

Şart dediğin için söylüyorum . Değmez yani kendin yiyeceğin için gıda boyasına para vermeye.

Son düzenleme:
Top Bottom