Evde Dubai Çikolatası Yapacağım Ancak?

PokemonTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple bitmiş hali 90 kusur liraya geldi.

Her şey hazır ancak üzerini süsleyebileceğim, çikolatalar için uygun gıda boyası linki bekliyorum. Sıvı kıvamlı olanları denedim çikolatayı tutmuyor. Hangi gıda boyaları kullanılıyor? Gıda boyası şart bu arada, o sarı ve yeşil renk olacak yapışacak boyaya. Bu arada 200 gram maliyeti komple bitmiş hali 90 kusur liraya geldi.
normal çikolata işte niye uğraşıyorsun ki evde al eti çikolatanı ye

Yani miden içinse para vermene değmez gıda boyası.
Çünkü devasa tat farkı hissetirmez diye düşünüyorum gıda boyası için. O parayı vermektense üstüne pasta süsü veya çikolata parçacıkları öneririm.

Şart dediğin için söylüyorum . Değmez yani kendin yiyeceğin için gıda boyasına para vermeye.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,874
Üyeler
185,966
Son üye
Salih Kent
Geri