mahallede başka bir adres gibip bakin onda fiber varsa size baglantısı yokturSelamlar,
Tokiye taşıncagiz evde fiber optik kablo var ama turk telekomdan sorgulattim en fazla 77mbps destekliyor Vdsl2 diyor bu normalmi? Veya bu fiber degilmi
Alıntıyı görüntüle
Bi alt tokilerde superonline alt yapisi varmiş ben aradım superonlineyi dedi sizde 50mbps destekliyor degişik olaylar ya çözemedimmahallede başka bir adres gibip bakin onda fiber varsa size baglantısı yoktur
benim konumumunda internette 100mbs gözüküyor ama ben 1000mbs alıyorum tuhafSelamlar,
Tokiye taşıncagiz evde fiber optik kablo var ama turk telekomdan sorgulattim en fazla 77mbps destekliyor Vdsl2 diyor bu normalmi? Veya bu fiber degilmi
Alıntıyı görüntüle
benim konumumunda internette 100mbs gözüküyor ama ben 1000mbs alıyorum tuhaf
10 senelik binalar hocam altta internet kutusu herkese ordan çikiyor kablolarbinalar yeni mi? Yoksa alt yapı yeni çekilmilse sistemde gözükmüyor olabilir.Doğrulamak için aşağıda bulunan(bulunması gereken) fiber kutusuna bakın dışardan kablo girişi(eve çekilen kablolardan bahsetmiyorum) var mı ?
alt yapı ne zaman gelmiş .komşularda varsa büyük ihtimal sistem güncellenmemiştir. fotoğraf vb ile telekom müdürlüğüne gidip bağlat ya da başka iss den müşteri hizmetleriyle konuşup anlatmaya çalış10 senelik binalar hocam altta internet kutusu herkese ordan çikiyor kablolar