Yardım Evde Her Odada İnternet Çıkışı Var Ama Kullanılmıyor

IGroot

80+
Reaksiyon skoru
112
Selam. Arkadaşlar yeni taşındığımız evde her odada internet veya telefon kablosu çıkışı var. Sadece salonda hazır takılı bir kablo vardı onun dışında hiçbir odada kablo takılı değildi. Türk Telekom yetkilisi salona gelip bağladı ve internet açıldı fakat diğer odalardaki çıkışlardan internet alamıyorum. Sorun şu diğer odalardaki internet çıkışlarını kullanamazmıyım? Bu cihazı kullanarak internet almak istiyorum fakat evin içinde kablo gözükmesini istemiyorum. Bu çıkışları aktif etmenin yolu nedir?

Link'teki paylaştığın AP ile kablosuz olarak kullanabilirsin. Diğer odalar'da fakat modemi başka odaya bağlamak istersen. Bazen yapılan binalar'da telefon bağlantı yeri olmasına rağmen kablo çekilmemiş oluyor gösteriş amaçlı koyulmuş oluyor. Anca onu elektrikçi ile çözebilirsin.

Link'teki paylaştığın AP ile kablosuz olarak kullanabilirsin. Diğer odalar'da fakat modemi başka odaya bağlamak istersen. Bazen yapılan binalar'da telefon bağlantı yeri olmasına rağmen kablo çekilmemiş oluyor gösteriş amaçlı koyulmuş oluyor. Anca onu elektrikçi ile çözebilirsin.
Kablosuz nasıl kullanabilirim? Sanırım AirTies modem lazım.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-08-21 at 02.19.41.jpeg
    WhatsApp Image 2020-08-21 at 02.19.41.jpeg
    142.3 KB · Hit: 72
Şöyle bir denermisin. Modemin arayüzünü detaylı gösteren bir klavuz bulamadım.

Airties 4420'yi enerjisini takıp 3 Saniye Airtouch butonuna basılı tutun. Işık yanıp sönmeye başlayacak. Ardından modemin üzerinde WPS tuşuna basılı tutun. Eşlemesi gerekiyor. Bu şekilde bir denermisin.

Airties 4420'yi enerjisini takıp 3 Saniye Airtouch butonuna basılı tutun. Işık yanıp sönmeye başlayacak. Ardından modemin üzerinde WPS tuşuna basılı tutun. Eşlemesi gerekiyor. Bu şekilde bir denermisin.
İkisini aynı anda yapamam ama hızlı olmaya çalışacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 1 dakikadır yanıp yanıp söndü sonrasında AP kapanıp açıldı (1 saniye sürdü) hiçbirşey olmadı.

Tamam.

Telefon ile ona bağlanıp. İnternet'e girmeyi denermisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,911
Üyeler
192,552
Son üye
yorraja
Geri