Yardım Evde İnternet İyi Çekmiyor

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe
1000
Superonlinenin verdiği zte h3600 modelini kullanıyorum. Bize bu modemi vereli 3 sene oldu. PC ethernet kablosuyla kullanıyorum benlik bir sıkıntı yok ama ailem sorun yaşıyor. Balkonda ve salonda hiç çekmiyor. Zamanında bu modemi wifi6 diye bize sattılar sinyal gücü çok iyidir diye ama hiç çekmiyor. Superonline den yeni modem istesem paralı yollucaklardır. Onlara guvenmedigim için yeni modem istemedim boşa onlara para vermemek için. Önerebileceğiniz uyumlu modem yada sinyal güçlendiriciler varsa link atabilir misiniz. İnternetim 1000 Mbps.

bunu kullanıyorum aynı şekil 1 kapıdan dahi geçemeyen kabonet 401 modemi var https://www.n11.com/urun/tp-link-ar...j_t=1dcx4vo3_1dj5sxcd&adj_campaign=Epey_Genel
yaklşık 2 kapı öteden-yan daireye kadar çekiyor 2.4g 100mbps interneti 1 oda yandan 87 veriyor 5g 68 2.4g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kuruluma gerek yok ethernet kablosu ile koridorun ortasına takarsanız her yere iyi bir çekim gücü veriyor

Superonlinenin verdiği zte h3600 modelini kullanıyorum. Bize bu modemi vereli 3 sene oldu. PC ethernet kablosuyla kullanıyorum benlik bir sıkıntı yok ama ailem sorun yaşıyor. Balkonda ve salonda hiç çekmiyor. Zamanında bu modemi wifi6 diye bize sattılar sinyal gücü çok iyidir diye ama hiç çekmiyor. Superonline den yeni modem istesem paralı yollucaklardır. Onlara guvenmedigim için yeni modem istemedim boşa onlara para vermemek için. Önerebileceğiniz uyumlu modem yada sinyal güçlendiriciler varsa link atabilir misiniz. İnternetim 1000 Mbps.
Çoğu modemler 3dbi anten bulunur Kaliteli diye satılanlarda ise 5dbi olur Ancak Modemlerde bulunan işlemci ve Bellek miktarı hem Ana interneti taşımak ip dağıtmak hemde wifi le başa çıkmaya çalışınca üstüne sıcaklıkla binince malesef Gerçek performanslarını sunamaz hale gelirler Bilgisayardaki işlemciler gibi düşünebilirsin sıcaklık çok yükselince nasıl Performans kısıyorlar bunun gibi Bu yüzden Hem İşlemcisi hem bellek miktarı hemde Antenlerin dbi si yüksek Fiyat performans ürünü Olan Tende AC5 AC8 veya Biraz daha yüklenip Tenda RX2pro gibi bir Model satın alıp Modenin yanına Koyup Modemin wifisini Kapatıp bütün Yükü yeni Aldığın cihaz üstünden paylaştırırsan hem Modemdeki İşlem yükünü Kısarak İnternet Paketini daha sağlıklı taşıması sağlamış olup Wifi tarafındada Çok ciddi performans artışı yaşamış olursun. Tenda RX2Pro modeli Wifi konusunda piyasada bulabileceğin en donanımlı fiyat performans cihazıdır AC5 ile arasındaki En belirgin fark Anten sayısı ve İşlemci gücüdür. Ancak Paran yetmiyorsa AC5 te işini fazlasıyla görecektir ben 3 katlı Triplex villada AC5 ten her katta 3 tane kullandım Teras Bahçe Havuz dahil %60 ın altına düşmedim sinyal kalitesinde.

+ olarak Bu söylediğim modellerde repeater desteğide mevcut Kablosuz olarak Köprü yapmayada olanak sağlıyor Direk Wifi sinyaline bağlanarak Hiç bir kablo çekmeden Bağlandığı sinyali yayabiliyor.
AC5- AC8 ve Rx2Pro modelleri arasında tercih yapabilirsin 3 modelde kapalı alanda 100m2 kadar %80 çekim gücü sunuyor.
Bizzat kullandım Sattığım kurulumunu yaptığım ve Çok fazla Olumlu geri dönüş aldığım modellerdir.

Sp ise önce kul. adı ve şifreyi öğrenmeniz lazım; yoksa farklı cihaz kullanmanız zor.
En iyisi 2li veya 3 lü mesh.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,128
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri