Neler Yeni

Evde kedi veya köpek besleme maliyeti

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Arkadaşlar ünı öğrenciyim evde kalıyorum bazen çok kedi veya köpeğim olsun onunla oynayayım onunla ilgileniyor istiyorum. Aile evinde yazlıkta köpeğimiz var normalde her hafta sonu yanına giderdim bakmaya alışkınım temizliği falanda sorun olmaz ama maliyeti gözümü korkutuyor öğrenciyim. Kedi biraz daha uygun gibi geldi dışarı çıkıp gezdirme ihtiyacı yok, ama önceden de köpeğim olduğu için köpek daha çok istiyorum.
Besleyenler söyleyebilir mi bir kedinin aylık gideri veya bir köpeğin (golden boyutunda) aylık gideri ne kadar olur

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Lütfen evde yalnız bırakıp ilgilenemeyecekseniz hayvan sahiplenmeyin.
kedi sahibi olduğum için;
Tek seferlik masraflar
•sevebileceği yorumlarda değerlendirmesi yüksek kedi yatağı ( büyüdüğünde değişmen gerekebilir küçük olursa ilki )
•tırmalama tahtası
herhangi bir oyuncak (ona bağlı kalması için istersen almazsın)
•mama kapları (2x) metal olursa daha iyi söyleniyor, (plastikten yemeyen prensesler olur.)
•tırnak makası
•tarak ( tüyleri için )
•Taşıma kutusu (kedi evi)
Kısırlaştırmak istersen o da var. (büyüdüğünde)
İstersen zilli kolye de alabilirsin, kaybolduğunda en azından evde vesaire bulma şansın artar.
Zorunlu olanlara • koydum.

Aylıklar kedinin yeme potansiyeline vesaire bağlı olarak değişir ( mama açısından). açık mama tercih etme çok ucuz da tercih etme
iç dış parazit aşıları vesaire olur. Çevrende iyi Veteriner bir tanıdığın/iyi bildiğin yoksa biraz zorlanabilirsin

Hanaz

80+ Gold
Tek seferlik masraflar
•sevebileceği yorumlarda değerlendirmesi yüksek kedi yatağı ( büyüdüğünde değişmen gerekebilir küçük olursa ilki )
•tırmalama tahtası
•mama kapları (2x) metal olursa daha iyi söyleniyor, (plastikten yemeyen prensesler olur.)
•tırnak makası
•tarak ( tüyleri için )
İstersen zilli kolye de alabilirsin, kaybolduğunda en azından evde vesaire bulma şansın artar.

Aylıklar kedinin yeme potansiyeline vesaire bağlı olarak değişir ( mama açısından). açık mama tercih etme çok ucuz da tercih etme
iç dış parazit aşıları vesaire olur. Çevrende iyi Veteriner bir tanıdığın/iyi bildiğin yoksa biraz zorlanabilirsin
benim boz ayı ne bulsa yiyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Arkadaşlar ünı öğrenciyim evde kalıyorum bazen çok kedi veya köpeğim olsun onunla oynayayım onunla ilgileniyor istiyorum. Aile evinde yazlıkta köpeğimiz var normalde her hafta sonu yanına giderdim bakmaya alışkınım temizliği falanda sorun olmaz ama maliyeti gözümü korkutuyor öğrenciyim. Kedi biraz daha uygun gibi geldi dışarı çıkıp gezdirme ihtiyacı yok, ama önceden de köpeğim olduğu için köpek daha çok istiyorum.
Besleyenler söyleyebilir mi bir kedinin aylık gideri veya bir köpeğin (golden boyutunda) aylık gideri ne kadar olur
muhabbet kuşu al sohbet ediyor falan seninle çok iyi ne yersen yiyor seninle oynuyor masrafıda çok daha az

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek seferlik masraflar
•tırmalama tahtası
•tırnak makası
•tarak ( tüyleri için )

Tek seferlik masraflar çok önemli değil onları halledebilirim ama aylık mama gideri ortlama kaç TL oluyor ve kaç kilo yiyorlar ortalama.
Aşılar için tanıdık veterinerin var

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Tek seferlik masraflar çok önemli değil onları halledebilirim ama aylık mama gideri ortlama kaç TL oluyor ve kaç kilo yiyorlar ortalama.
Aşılar için tanıdık veterinerin var
Günlük 90gr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,283
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom