Efe Gaydal[Unofficial]
80+ Bronze
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 521
Dahası
Tavukları (Tavuk Göğsü) Jülyen Doğruyoruz
Kimyon, Karabiber, Pulbiber, Tuz, Köri Baharatı, Dövülmüş Sarımsak
Buları karıştırıp, tavukla beraber yoğuruyoruz. 4 saat tencerede buz dolabında kapaklı şekilde bekletiyoruz.
4 saat sonra tencereye tavukların içine 1 soda dök üstüne yumurta kır 5 yemek kaşığı un koyup yoğuruyoruz ardından 15 dakika daha bekletiyoruz.
Bol yağda kızarttıktan sonra hazır.
Afiyet olsun.
Ketçap - Mayonez - Acı sos ile yemeye hazır.
Kimyon, Karabiber, Pulbiber, Tuz, Köri Baharatı, Dövülmüş Sarımsak
Buları karıştırıp, tavukla beraber yoğuruyoruz. 4 saat tencerede buz dolabında kapaklı şekilde bekletiyoruz.
4 saat sonra tencereye tavukların içine 1 soda dök üstüne yumurta kır 5 yemek kaşığı un koyup yoğuruyoruz ardından 15 dakika daha bekletiyoruz.
Bol yağda kızarttıktan sonra hazır.
Afiyet olsun.
Ketçap - Mayonez - Acı sos ile yemeye hazır.