Neler Yeni

Evde nasıl tek kalırım

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Valla dostum izin istemekten başka şans yok gibi. İzin vermezler ama yüksek ihtimal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki neden?
Deprem oldu ya o yüzden ama normalde de bırakmazlardı

SnareEcho

80+ Silver
Deprem oldu ya o yüzden ama normalde de bırakmazlardı
Geçmiş olsun valla. O zaman haklılar çünkü Adana'da bir deprem daha bekleniyor. Naci Görür bu deprem sayesinde kara parçası mı ne işte şu kadar cm şuraya kaydı şimdi onun bir de yerine oturması var tarzında bir söz söyledi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar ailem 5 gün şehirdışında olabilirler. Ailem benim de geleceğimi söylüyor fakat ben gelmek istemediğimi çünkü okulumun başladığını ve öğretmenlerin konulara girdiklerini söyledim. Ama annem ısrarla geleceksin diyor. Zaten LGS'ye 1,5 yıl kaldı düzenli olarak çalışmaya başladım. Şu anda gidersem tekrardan düzene girmem 15-20 günümü alacak. Sizce nasıl evde tek kalırım? @DarkNest @Prmy @memo5612
ilk haftaki konuları kendin de yapabilirsin lgsye 1.5 yıl kaldıysa 6.sınıfsın ki 6-7.sınıf düzeyi sınıflar kolay

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Arkadaşlar ailem 5 gün şehirdışında olabilirler. Ailem benim de geleceğimi söylüyor fakat ben gelmek istemediğimi çünkü okulumun başladığını ve öğretmenlerin konulara girdiklerini söyledim. Ama annem ısrarla geleceksin diyor. Zaten LGS'ye 1,5 yıl kaldı düzenli olarak çalışmaya başladım. Şu anda gidersem tekrardan düzene girmem 15-20 günümü alacak. Sizce nasıl evde tek kalırım? @DarkNest @Prmy @memo5612
7.sınıf mısın

Rulep

80+ Gold
Lgs tek senede bile halledilir gitsen bir şey kaybetmezsin saatlik uyguladığın program 5 güne bozulacak zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,847
Üyeler
164,921
Son üye
Yasir S
Top Bottom