Neler Yeni

Öneri Evde sıkılmamak için oyun önerileri

guney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Güney
İyi forumlar arkadaşlar,
Evde kalmak zorunda olduğumuz bu dönemlerde kız arkadaşım ile birlikte oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Onun bilgisayarı o kadar iyi değil bu yüzden güzel bir sistem isteyen oyunları oynayamıyoruz. Lol oynuyorduk ama iğrenç bir oyuna dönüştü bu yüzden bıraktık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Pengu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Cem
Ne tarz oyunlar seviyorsunuz ?

ventioNN

80+ Platinum
realm royale bi kaç videosunu izleyin beğeneriseniz indirin fortnite inşasız hali değirmende eşya basıyorsun falan sarıyo :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Doğan Işık
Ateş ve su bro cidden sarıyo kız arkadaşla yada gartic.io falan

Akefer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmet Kemal
Apex Legends , Max Payne 3 , Mafia 2 , Gta 5 online

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
realm royale bi kaç videosunu izleyin beğeneriseniz indirin fortnite inşasız hali değirmende eşya basıyorsun falan sarıyo :)
Bugün bir kaç el oynadım fakat oyun resmen fortnite'in nerdeyse birebir kopyası olmuş :D
Bu tarz kopya oyunları sevemedim bir türlü o yüzden kendine özgün PUBG ve Fortnite candır.

ventioNN

80+ Platinum
Bugün bir kaç el oynadım fakat oyun resmen fortnite'in nerdeyse birebir kopyası olmuş :D
Bu tarz kopya oyunları sevemedim bir türlü o yüzden kendine özgün PUBG ve Fortnite candır.
katılmıyorum maalsef sadece karakterler benziyor araba derdi yok atın var vs bence keyifli oyun cıktıgı ilk haftadan beri oynuyorum oyun TR de tutmadı maalesef

JAVERT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
EFE
CS:GO Topluluk sunucuları. Genelde iyi bir ortama sahip oluyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
İyi forumlar arkadaşlar,
Evde kalmak zorunda olduğumuz bu dönemlerde kız arkadaşım ile birlikte oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Onun bilgisayarı o kadar iyi değil bu yüzden güzel bir sistem isteyen oyunları oynayamıyoruz. Lol oynuyorduk ama iğrenç bir oyuna dönüştü bu yüzden bıraktık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kardeşim Cuisine royal diye bir oyun var tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Erkut
katılmıyorum maalsef sadece karakterler benziyor araba derdi yok atın var vs bence keyifli oyun cıktıgı ilk haftadan beri oynuyorum oyun TR de tutmadı maalesef
Sadece karakterler mi? oyunda ki simgelerden tut,harita,oyuna giriş vs. buram buram çakması.
Oyunu incelen herkes fortnite çakması diyor zaten.

Top Bottom