Neler Yeni

Evde tekim aktivite önerisi

grasdiyas

80+ Silver
the haunting hill house izleyin evde yalnızken izlerdim bi garip olurdu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Alpl

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
yaşadığım problemleri en iyi çözümü ayna karşısında kendimle konuşarak buluyorum üstelik birine fazla değer veriyorsam ayna karsısında kendı kendıme konusarak anında düşürebiliyorum
Ben ayna karşısında kendimle konuşmuyorum en çok yaptığım bir terapi yöntemi karanlık odada kulaklığı takip,uzanıp yağmur sesi veya ateş sesi dinleyip ruhumu arındırmak günün bütün stresi yorgunluğu gidiyor herkese tavsiye ederim

En İyi Cevap
3
Ben ayna karşısında kendimle konuşmuyorum en çok yaptığım bir terapi yöntemi karanlık odada kulaklığı takip,uzanıp yağmur sesi veya ateş sesi dinleyip ruhumu arındırmak günün bütün stresi yorgunluğu gidiyor herkese tavsiye ederim
ben son zamanlarda daha cok dusta aglıyorum bıraz daha iyi hissetmemde yardımcı oluyo

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben son zamanlarda daha cok dusta aglıyorum bıraz daha iyi hissetmemde yardımcı oluyo
Bişey diyim mi uzun zaman oldu ağlamadım hayatımız o kadar çok manaton oldu ki standartlasti bizi robot yaptı hergun aynı şeyleri yapmak insanı mekanik hale getirdi bazen düşünüyorum neden böyle diye ama sonuç hep aynı oluyor

En İyi Cevap
3
Bişey diyim mi uzun zaman oldu ağlamadım hayatımız o kadar çok manaton oldu ki standartlasti bizi robot yaptı hergun aynı şeyleri yapmak insanı mekanik hale getirdi bazen düşünüyorum neden böyle diye ama sonuç hep aynı oluyor
Bende bundan yaklaşık 5 yıl öncesine kadar hiç ağlamamıştım sonra ıste bırıleıyle tanısınca aglamayı ogrendım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende bundan yaklaşık 5 yıl öncesine kadar hiç ağlamamıştım sonra ıste bırıleıyle tanısınca aglamayı ogrendım
Birşeye sahip olduğum için ne çok fazla sevinirim, birşeyi kaybettiğim içinde ne çok fazla üzülürüm hayata bakışım

Top Bottom