Evde Yalnız Kalabilen ve Kendini Sevdiren Kedi Cinsi Önerileri

CrIz1

80+
Reaksiyon skoru
10
Konunun çok dışında fakat bir kedi sahiplenmek istiyorum. Hafta içleri okulda olduğumdan 6-7 saat yalnız kalabilmeli ve British gibi değil, kendini sevdiren cinslerden birini istiyorum, tabii varsa. :) (Sokak kedisi sahiplenmeyi düşünmüyorum çünkü sahiplenirsem kısır ve aşıları tam sahipleneceğim.)

images.webp

Şiddetle turuncu kedileri öneririm çok eğlenceli , diğer kedilerle hemen anlaşır ve her açıdan iyidir
Hocam kim ne derse desin sen
Sokak kedisi al, aşılarını yaptır, kısır yaptır da sevaba gir...
ben en son sahiplendiğimde 1 adetti bir anda 4 adet oldu ( al der gibi yatağıma doğurdu -kendi yatağına değil-)

Konunun çok dışında fakat bir kedi sahiplenmek istiyorum. Hafta içleri okulda olduğumdan 6-7 saat yalnız kalabilmeli ve British gibi değil, kendini sevdiren cinslerden birini istiyorum, tabii varsa. :) (Sokak kedisi sahiplenmeyi düşünmüyorum çünkü sahiplenirsem kısır ve aşıları tam sahipleneceğim.)

Aşıları tam diye bir tabir yok ki. Üç ayda bir iç-dış parazit uygulaması ve senede bir karma aşısı var.

Alıntıyı görüntüle
Şiddetle turuncu kedileri öneririm çok eğlenceli , diğer kedilerle hemen anlaşır ve her açıdan iyidir
Hocam kim ne derse desin sen

ben en son sahiplendiğimde 1 adetti bir anda 4 adet oldu ( al der gibi yatağıma doğurdu -kendi yatağına değil-)

Sen de kedinin hafifmeşrepini bulmuşsun kardeşim. Önüne gelenle bir şeyler yaşamış, gelmiş senin yatağa doğurmuş. :D Olsun sevap point katlanmıştır artık.

Ben yaklaşık 2 ay önce 1 yaşında kısır dişi tekir sahiplendim aldıktan 1 hafta sonra uzun yol yaptık (600 km yaklaşık arabayla) sürekli miyavlaması dışında bir sıkıntı olmadı. Ara sıra sevince ısırmaya çalışıyor evin eşyalarına çok zarar vermiyor. Köyde iki kez evden kaçma girişimi oldu ilkinde kaçamadı yakaladık ikincisinde 1 saat sonra eve geri geldi. En yakın ilçedeki petshopa niye böyle yaptığını sorunca doğa fln merak ediyordur dedi. Bizim köydeki ev de direk ağaçlara bakıyor doğanın içinde gibi bir şey. Bir de bizim kedi çok meraklı zaten. İstanbuldaki evde apartman dairesi en fazla merdivenlerden bir kat aşağı indiği oldu sonrasında geri geldi zaten istanbuldayken evden kaçma girişiminde bulunmadı. Aldığımız ilk 2 gece bizi uyutmadı sürekli yanımıza geliyordu ordan oraya hareket ediyordu miyavlıyordu fakat sonrasında düzene alıştı benim kaldığım odada gece olunca uyuyor mamasını koymayı unuttuğum zaman beni uyandırıyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG20250908104010.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,448
Üyeler
186,067
Son üye
awett
Geri