Canxz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 164
- İsim
- Toprak
İyi forumlar. Bilgisayarımda psuda anlamadığım bir şekilde cızırtı sesleri geliyordu ilk başlarda coil whine sanıyordum fakat ses yük altında olmadığında da geliyordu ve hep gelmiyordu birgün varken diğer gün yoktu. Bazen düz bir şekilde çızırdıyordu bazen birkac saniye aralarla. Bugün çamaşır makinemiz çalışırken farkettim olayın coil whine olmadığını. Çamaşır makinesinin dönüş sesi ile orantılı cızırtı sesi geliyordu psuda. Çamaşır makinesini durdurunca ses kesildi. Ayrıyeten mutfakta kombi fişini takınca, salonda herhangi bir fişe telefon takılınca bilgisayara monitör olarak kullandigim televizyonun da ekranı anlık gidip geliyordu. Sadece psu değil. Şuan kullandigim televizyonda cızırtı var. Açık yada kapalı olsa bile. Yeni televizyon aldık ve onda da cızırtı var. Sanırım evdeki elektrik akımında sıkıntı var.
Yatak odasındaki priz fotoğrafını da ekledim, çoğu odadaki prizler yerinden çıkmış, ama yatak odasındaki prizin bir kablosu çıkık fakat kullanılıyor , sanırım topraklık kablosu. Sorun bundan da olabilir diye düşündüm...
Sizce nedeni nedir? Bilgisayarin bozulmasından korkuyorum, yarin elektrikçi çağıracağım , nasıl işlem uygulatmalıyım fikirleriniz neler, teşekkürler.
Yatak odasındaki priz fotoğrafını da ekledim, çoğu odadaki prizler yerinden çıkmış, ama yatak odasındaki prizin bir kablosu çıkık fakat kullanılıyor , sanırım topraklık kablosu. Sorun bundan da olabilir diye düşündüm...
Sizce nedeni nedir? Bilgisayarin bozulmasından korkuyorum, yarin elektrikçi çağıracağım , nasıl işlem uygulatmalıyım fikirleriniz neler, teşekkürler.