Neler Yeni

Evdeki çoğu alette cızırtı var, sizce neden?

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Eve gelen elektriğin dalgalı şekilde dağılıyor ya düşük güç veriyor yada çok yüksek buna bağlı olarak da cihazlar verimli çalışmıyor hatta bozulmaya kadar gidebilir akim korumalı prizler sadece anı elektrik kesintileri sırasında devreyi korur ben akim korumalı priz yerine kendim elektrik elektronik teknisyeni olarak regülatör konması gerektiğini düşünüyorum
3 senedir televizyana bir şey olmadı umarım bilgisayara da olmaz..

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3 senedir televizyana bir şey olmadı umarım bilgisayara da olmaz..
Belki şimşek çakar elektrik gider aşırı gerilim vs olur belli olmaz umarım sorun çıkmaz

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Belki şimşek çakar elektrik gider aşırı gerilim vs olur belli olmaz umarım sorun çıkmaz
3lü akım korumalı przi kullanıyopru m. 3llü prize taktıgım yere tekli akıma korumalı priz de taksam mı acaba . öyle yapmayı düşünüyorum sorn cıkar mı acaba

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
3lü akım korumalı przi kullanıyopru m. 3llü prize taktıgım yere tekli akıma korumalı priz de taksam mı acaba . öyle yapmayı düşünüyorum sorn cıkar mı acaba
Sorun çıkmaz ama ne kadar sağlıklı bir sistem olur meçhul

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Top Bottom