merhabalar bundan yaklaşık 4 ay önce hp victus bir model aldım ürün anakart arızalı çıktı uzun bi süre onunla uğraştım yaklaşık 1,5 2 ay sonra değişimini gerçekleştirdim aynı modelle ama yeni gelen üründe de aynı sıkıntı vardı ve üstüne ölü piksel sorunu da vardı ondan sonra ürünü iade ettim ve biraz daha paraya kıyarak asus rog almaya karar verdim bu black friday zamanında asus rog aldım (bu arada 2 pc de 4050 ekran kartı diğer parçalar farklı) gelen asus rogda da cızırtı problemi var hani sadece oyun oynarken coil whine olsa neyse ama yük altında değilken de arada değişik mekanik sesler geliyor cızırtı sesleri geliyor ve benim pc alırkenki asıl amacım yazılımla ilgilenmek olduğu için sessiz bir ortamda rahatsız edici oluyor. pc yi asus yetkili servisine götürdüm ama red cevabı verdiler daha önce internette de okumuştum kabul edilmediğini ,biri olursa iade edin yazmıstı her neyse su an büyük ihtimalle bu asus rogu iade edicem ses sorunu yüzünden ama gerçekten bıktım usandım artık önerebileceğiniz laptop var mı iş laptopu da düşünmeye başladım artık ama mümkünse gaming ve işlemci öncelik olsun not: yazılım hazırlık öğrencisiyim oyun yazılımıyla da ilgilendiğim için özellikle 4k serisi ekran kartlı bir ürün düşünüyorum 4aydır uğraşıyorum
45k ya kadar çıkabilirim.