AutoCAD tarzı mühendislik ve mimarlık programları için hangi işlemcili laptop ?

Asus rog strix g16 modeli buldum r9 9955hx işlemci var WQXGA ekran var bu işlemci mi dah iyi yoksa ultra 9 mu
intel-core-ultra-9-275hx-vs-amd-ryzen-9-9955hx3d-laptop-cpu-v0-x1lpfdrqr6te1.webp

Üst düzey laptoplar hakkında pek bilgim yok. Sadece performans açısından bakma kronik sorunu var mı soğutma ve watt değerlerine bak. Butceni belirtip lapotp onerisi konusu açtın mı? Öyle daha fazla yardımcı olan olacaktır.

Arkadaşlar merhaba bu sene mimarlık okumaya başlıyorum aynı zamanda mühendislik de düşünüyorum tercih sonuçlarına göre değişecek ama zaten kullanılan programlar aynı her neyse sorum şu: Msi Katana 17 (5070 ekran kartı, İ9 14900HX 32 GB Ram, 1TB SSD) 96 bin TL , MSİ Crosshair 17 (5070 ekran kartı, ultra 9 275hx, 32 GB Ram, 1 TB SSD) 105 bin TL ve Asus Rog Strix G16 (5070 Ti ekran kartı, 32 GB Ram, Ultra 7 işlemci ve 1 TB SSD) 97 bin TL

Bunlardan hangisini alayım acil yardım lazım yarın almam gerekiyor normalde asus istiyordum ama işlemci düşüyor ekran kartı yükseliyor bu programlarda da işlemci önemli diyorlar ama bazen ağır oyunlar da oynamayı düşünüyorum çok seri yardımcı olur musunuz detaylı şekilde

Ağır oyunlar da oynarım dediğine göre ekran kartını da boşlama bence. Bende i9 14900HX ve 4060 var, oyun oynamıyorum o yüzden işlemciye öncelik verdim yoksa 4080 ekran kartlı modeller de vardı.

Ağır oyunlar da oynarım dediğine göre ekran kartını da boşlama bence. Bende i9 14900HX ve 4060 var, oyun oynamıyorum o yüzden işlemciye öncelik verdim yoksa 4080 ekran kartlı modeller de vardı.
İşlemciden memnun musun mimarlık programlarında performansı nasıldır acaba

İşlemciden memnun musun mimarlık programlarında performansı nasıldır acaba
Bu işlemcinin açamayacağı program var mı bilmiyorum hocam, ben geçen yaz aldım laptopu o zaman piyasanın en güçlü laptop işlemcisiydi.

Sence ultra 9 mu i9 mu
Hocam ultra 9 dediğini yeni duydum, şimdi baktım o daha güçlüymüş.

Bu sayfadan faydalanabilirsin CPU için.

GPU için de bu var.

NOT: Laptopta olan versiyonları için "GeForce RTX 4060 Laptop GPU" tarzında yazan puanlara bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,208
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri