Neler Yeni

Eve fiber kutusu bağlatmak için dilekçe verdim şimdi ne yapmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Semih
Merhaba mahalleme yaklaşık 1 yıl önce fiber geldi yanımdaki bütün evlere kabloları çektiler kutularını taktılar bizi atladılar müşteri hizmetleriyle ne zaman konuşsak altyapı çalışması sürüyor diyorlardı fakat bize kimse gelmemişti son 2 ay altyapı çalışması olmadığını söylediler ve dilekçe vermemi söylediler bugün dilekçemi verdim kaç ayda bağlamaya gelirler yada gelirlermi sadece bu binaya çekicekler​

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Burak
Merhaba mahalleme yaklaşık 1 yıl önce fiber geldi yanımdaki bütün evlere kabloları çektiler kutularını taktılar bizi atladılar müşteri hizmetleriyle ne zaman konuşsak altyapı çalışması sürüyor diyorlardı fakat bize kimse gelmemişti son 2 ay altyapı çalışması olmadığını söylediler ve dilekçe vermemi söylediler bugün dilekçemi verdim kaç ayda bağlamaya gelirler yada gelirlermi sadece bu binaya çekicekler​
BEKLEMENİZ gerekiyor tam net süre belli değil elbette

MahlukAbi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İbrahim Taha LAL
çok lanet işler benim binamda ilk önce 6 eylülde kablolar çekildi evlere taa 6 ay sonra binaya ocakta fiber kablo çekildi 1 hafta sonra kutu takıldı ama halen daha aktif edilmedi kutu gelse bile uzun sürüyor tt sağolsun...

Son düzenleme:
Top Bottom